Κάτια Ζυγούλη: Το δώρο του Σάκη που δεν αποχωρίζεται ποτέ!


Κάτια Ζυγούλη: Το δώρο του Σάκη που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Τι αποκάλυψε

Η Κάτια Ζυγούλη κάνει δυναμική επιστροφή! Μετά από μια πενταετία που είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της, στα τρία της παιδιά και τον Σάκη Ρουβά, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά της. Ξεκινάει με ένα δυνατό project, που παντρεύει την μόδα και τη μουσική και δεν είναι άλλο από το Madwalk.

"Τα τελευταία πέντε χρόνια χαλάρωσα τους εντατικούς ρυθμούς δίνοντας προτεραιότητα στη γέννηση και το μεγάλωμα των παιδιών μου. Κάθε φορά όμως που κάνω μία καμπάνια ή μία φωτογράφιση το απολαμβάνω. Προσπαθώ να βρίσκω τον τρόπο να μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην οικογένεια αλλά και στις προσωπικές μου ανάγκες”, εξηγεί η Κάτια στη συνέντευξή της στο περιοδικό "L’officie"l.

Το όμορφο μοντέλο πόζαρε με θέα την Ακρόπολη και άλλα σημεία στο κέντρο της Αθήνας για το επετειακό τεύχος του περιοδικού. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το fashion item που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η Κάτια αποκάλυψε: "Δεν ξέρω αν είναι fashion item, πάντως δεν αποχωρίζομαι ποτέ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που μου έχει χαρίσει ο Σάκης!"

Tags σακης ρουβας. κατια ζυγουλη, δωρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1624 s (232 Queries.) // Parse time: 0.7130 s // Total time: 2.8754 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X