Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποια Συνατσάκη; Δείτε για ποια χαμογελούν τα μουστάκια του


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποια Συνατσάκη; Δείτε για ποια χαμογελούν τα μουστάκια του

Αγκαλία με την \"υποψήφια\" σύντροφό του... 

Μπορεί ο ίδιος να περνιέται για γκόμενος αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει στο βιογραφικό του τις τρελές επιτυχίες. Αντιθέτως θα έλεγα. Τα άκυρα που έχει φάει κατά καιρούς είναι πολλά.

Βεβαίως για να μην τον αδικώ… θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο μπάτλερ έχει μια διείσδυση σε μεγαλύτερες ηλικίες. Παντρεμένες χωρισμένες Milf-άκια.

Εκεί πάει καλά το αγόρι. Ωστόσο εκεί που στοχεύει… τις περισσότερες φορές όχι στόχο δεν βρίσκει… ούτε καν γήπεδο.

Δεν ξέρω τι φταίει. Ούτε και αυτός βεβαίως. Λέτε να φταίει η τάση που έχει κάθε τόσο να πατάει το όνομά του στο google για να δει ποιος γράφει γι΄αυτόν;

Βαρετό τελείως. Όπως και να χει ο μπάτλερ του πρωϊνου του Mega δεν έχει τίποτε με τη Συνατσάκη. Με την Μαίρη είναι φιλαράκια πολλά χρόνια καθώς τους δένουν κοινά τηλεοπτικά βιώματα. Γι΄αυτήν όμως που του έφυγαν τα σαλάκια, σε τέτοιο βαθμό όπως κάνουν τα μωρά σαν βλέπουν το μπιμπερό να έρχεται ήταν για την Λίλα. Όχι την Πάουσε… αλλά την Κυριαζοπούλου.

Λογικό. Το κορίτσι έχει τις πιο επικίνδυνες καμπύλες της πιάτσας. Και ο Φον Δημητράκης ως πεινασμένος φρόντισε να βάλει το χεράκι το δεξί σωστά… Εκεί που αλλοί παρκάρουν το ποτήρι με την σαμπάνια…

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, δημήτρης ουγγαρέζος, λιλα κυριαζοπούλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9745 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3569 s // Total time: 3.3314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X