Gincosan: Οξυγόνο στον εγκέφαλο, οξυγόνο στη ζωή


Gincosan: Οξυγόνο στον εγκέφαλο, οξυγόνο στη ζωή

Βελτιστοποιεί τις νοητικές επιδόσεις σε κάθε ηλικία βελτιώνοντας: την προσοχή, τη συγκέντρωση, τη μνήμη.

Το Gincosan αποτελεί την πιο αποτελεσματική και δραστική απάντηση στην πνευματική κόπωση, τη λήθη, τη χαμηλή ικανότητα συγκέντρωσης και αντίληψης, χαρακτηριστικά τα οποία συνήθως συνδέονται με την κακή κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.

Είναι ένα φυσικό καύσιμο που παρέχει μέγιστη ισχύ στον εγκέφαλο, προσφέροντάς του ενίσχυση και οξυγόνο. Περιέχει τα πολύτιμα τυποποιημένα εκχυλίσματα Ginkgo biloba GK501 και Panax Ginseng G115, που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο και βοηθούν στην καλύτερη οξυγόνωσή του.
 
Μέσω των εν λόγω ιδιοτήτων, το Gincosan® ενισχύει τη μνήμη και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία της, συμβάλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης και στην ικανότητα ανάκλησης πληροφοριών και βοηθά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του εγκεφάλου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το Gincosan έχει περάσει από πολλαπλούς ελέγχους, ενώ, όπως αποδεικνύουν πολλές κλινικές μελέτες παγκοσμίως, είναι εξαιρετικά ασφαλές και αποτελεσματικό.

Το Gincosan διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή στα φαρμακεία στην τιμή των €17,90 σε συσκευασίες που περιέχουν 30 καψάκια.

Εισάγεται  στην Κύπρο από την Marathon Trading.

Tags Gincosan, οξυγονο, εγκεφαλος, ζωη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8720 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3173 s // Total time: 2.1893 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X