Μοναδικά ψωμιά Lydia’s με ελαιόλαδο


Μοναδικά ψωμιά Lydia’s με ελαιόλαδο

Η εταιρεία Lydia\'s μετά την επιτυχημένη πορεία των brioche σε μορφή μπόμπας βουτύρου και ολικής άλεσης, συνεχίζει και παρουσιάζει στην αγορά τρείς νέους τύπους ψωμιού σε φέτες για τοστ και σάντουιτς με ελαιόλαδο.

Από το 1985 η Λυδία Αντωνίου, δραστήρια και καινοτόμος επιχειρηματίας δημιούργησε την εταιρεία Lydia’s. Στην πρότυπη μονάδα της, παράγει και διαθέτει προϊόντα ζύμης, ζαχαροπλαστικής και catering. Σήμερα, 27 χρόνια μετά, τη δυναμική συνέχεια της επιχείρησης έχουν αναλάβει ο Αντώνης και η ∆ανάη Αντωνίου. Ο συνδυασμός των άριστων πρώτων υλών, η τεχνογνωσία και οι παραδοσιακές συνταγές από όλο τον κόσμο, έχουν σαν αποτέλεσμα την αναγνώριση και την πιστοποίησή της Lydia’s ως προμηθευτή των μεγαλυτέρων εγχώριων και διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η Lydia’s σήμερα, λανσάρει μια νέα σειρά με ψωμιά του τοστ, ζυμωμένα με ελαιόλαδο, με μόλις τέσσερα βασικά συστατικά (αλεύρι, λάδι, μαγιά και αλάτι) και διάρκεια ζωής δέκα ημερών εκτός ψυγείου. Όσο δηλαδή θα άντεχε και αν το κάναμε σπίτι μας!

Στα σουπερμάρκετ θα βρείτε τρεις διαφορετικούς τύπους ψωμιού: Το κλασικό, με αλεύρι σίτου και ελαιόλαδο, το 50/50 με αλεύρι σίτου και αλεύρι σίτου ολικής άλεσης σε ίσες περιεκτικότητες και ελαιόλαδο και το 100% με αποκλειστικά αλεύρι ολικής άλεσης και ελαιόλαδο.  Ο συγκεκριμένος τύπος αλεύρου ολικής άλεσης, παράγεται στην Κρήτη αποκλειστικά για το Lydia’s και είναι πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες (6γρ/100γρ προιόντος) και σίδηρο.

Η νέα αυτή σειρά συνοδεύει ιδανικά το υγιεινό κολατσιό των παιδιών, προσφέρει πολύτιμα συστατικά σε εγκύους και ηλικιωμένους καθώς και σε όλους όσοι προσέχουν την διατροφή τους.
∆οκιμάστε τα, ψήστε τα στην τοστιέρα και απολαύστε το άρωμα του παραδοσιακού ψωμιού, την τραγανή κρούστα και την αφράτη ψίχα. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο ολικής άλεσης 100%, καθώς εκτός από υγιεινό είναι και πεντανόστιμο. Τρώγεται και μόνο του σαν snack. Την ποικιλία των ψωμιών συμπληρώνουν τα brioche που αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση τόσο για πρωινό , μίνι σάντουιτς (τα μικρά των 30γρ) όσο και για πάρτι (σε μορφή μπόμπας). Σε δύο τύπους σίτου και με αλεύρι ολικής άλεσης. Τα ψωμιά του τοστ, τα brioche, τις μπόμπες καθώς και άλλα προϊόντα Lydia’s θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Tags ψωμιά, Lydia’s, ελαιόλαδο, γευση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8217 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2719 s // Total time: 3.0935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X