Ο πιο εύκολος και νόστιμος τρόπος να χάσεις κιλά


Ο πιο εύκολος και νόστιμος τρόπος να χάσεις κιλά

Πόσες φορές έχεις φάει και το έχεις μετανιώσει στο επόμενο λεπτό; Σίγουρα πολλές!

Τώρα που μεγαλώνεις σιγά-σιγά ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που τρέφεσαι και ζεις. Καλό είναι να περιορίσεις τις διατροφικές “καταχρήσεις”, να κόψεις την πολύ ζάχαρη, τους πολλούς υδατάνθρακες και να βάλεις στη διατροφή σου πολλά φρούτα και λαχανικά.

Ένας τρόπος για να το καταφέρεις αυτό είναι να ακολουθήσεις το trick που σου δίνουμε. Ξεκίνα να λες όχι σε όσα σου προσφέρουν έτσι ώστε να μπορείς να λες “ναι” σε αυτά που πραγματικά θέλεις πολύ να φας. Γίνε και λίγο ακατάδεκτη για να απολαμβάνεις μόνο ότι σε ικανοποιεί 100%. Κάθε φορά που θέλεις να κάνεις μια ατασθαλία κάν’την με τον πιο δυνατό υγιεινό τρόπο. Αντί να πας σε ένα “άθλιο” εστιατόριο που δεν ξέρεις τι θα σου σερβίρει, προτίμησε να φτιάξεις μόνη σου το φαγητό σου. Φτιάξε με δικά σου υλικά πίτσα ή και σουβλάκια που θα σε κάνουν να τα ευχαριστηθείς και ταυτόχρονα να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτάς τον εαυτό σου κάθε φορά που θέλεις να το παρακάνεις. “Θέλω πραγματικά να το φάω αυτό ή το θέλω επειδή το έχω μπροστά μου;” Τις περισσότερες φορές (9 στις 10) η απάντηση θα είναι πως το θέλεις επειδή βρίσκεται μπροστά σου. Συνήθισε να κάνεις συνεχώς αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου για να μην ξεχιέσαι. 

Tags κιλά,βαρος,Διατροφή,υγεια,ΜΕΖΟΥΡΑ,τροφες,ΨΥΓΕΙΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.4757 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4480 s // Total time: 3.9237 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X