Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αδιανόητη η επιτυχία της Μουρμούρας»


Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αδιανόητη η επιτυχία της Μουρμούρας»

Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της φετινής περιόδου είναι το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, πρωταγωνιστής της καθημερινής μουρμούρας ενός από τα τρία ζευγάρια της σειράς, δεν περίμενε την τόσο μεγάλη επιτυχία:

«Όχι, δεν το φανταζόμουν! Κανείς δεν ξέρει όταν ξεκινά ένα καλλιτεχνικό προϊόν τι κατάληξη θα έχει. Απλώς, βλέπει όλους τους παράγοντες. Όταν πήρα τα πρώτα σενάρια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κατάλαβα ότι είχα κάτι καλό στα χέρια μου. Αλλά, αυτή τη τόσο μεγάλη επιτυχία δεν μπορούσα να τη διανοηθώ. Από μία στιγμή και έπειτα, βέβαια, φάνηκε από μόνο του. Όταν βγαίναμε στους δρόμους, και οι άνθρωποι μας σταματούσαν να μας μιλάνε γι αυτό, φάνηκε η απήχηση πως θα έχει μια σταθερότητα», λέει ο ηθοποιός στο Outnow.

«Είναι πολλά, δεν είναι ένα. Πρόκειται για συγκερασμό πραγμάτων. Και με αντικειμενική κρίση, το τι θεωρούμε "καλό", και "αποδίδω σωστά". Η κωμωδία για να παιχτεί σωστά θέλει timing, αντίληψη, αισθητική, ρυθμό, μεταπτώσεις, αλλαγή τονικότητας. Είναι σύνθετη διεργασία. Αν όλα αυτά, μπορέσουν να εξασκηθούν μέσα στο χρόνο, συνηγορούν σε μια γερή βάση, για να μπορέσεις και να αυτοσχεδιάσεις».

Η κωμωδία θέλει και μέτρο;

«Ναι, σαφώς».

Να μην «αφεθείς» στο γέλιο του κοινού;

«Η σχέση με το κοινό είναι αμφίδρομη. Το να αφεθείς είναι σχετικό. Σαφώς εγώ πρέπει να επιβάλλω τους όρους. Να επιβάλλω το παιχνίδι, μέσα στο οποίο θα παρασύρω το κοινό. Από την άλλη, το κοινό είναι καλός συμπαίκτης για να μου δίνει πάσες και αφορμές. Από εκεί και πέρα, πειθαρχία και συντονισμός επιβάλλονται! Διότι μπορεί να «ξεχειλώσει» και να παρουσιάσεις μια γελοιότητα, αντί κάτι αστείου».

Tags βλαδίμηρος κυριακίδης, μην αρχιζεις τη μουρμούρα, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2096 s (233 Queries.) // Parse time: 1.4667 s // Total time: 3.6762 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X