Βοbbi Kristina Brown: Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Whitney Houston [video]


Βοbbi Kristina Brown: Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Whitney Houston [video]

Το θαύμα έγινε μετά από τρεις μήνες! - Τι αποκάλυψε ο πατέρας της κατά τη διάρκεια συναυλίας του;

To θαύμα έγινε αφού η 22χρονη κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, ξύπνησε από το κώμα, όταν την είχαν βρει αναίσθητη στη μπανιέρα της μετά από τη χρήση ουσιών.

Η οικογένεια της, όλο αυτό το διάστημα δεν αποκάλυπτε πολλά για την υγεία της μικρής. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και η είδηση πως εκείνη “έφυγε” από τη ζωή, όμως, η Bobbi Kristina Brown τους διέψευσε όλους και τρεις μήνες μετά ξύπνησε από το κώμα.

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε ο Bobby Brown κατά την διάρκεια συναυλίας στο Verizon Theatre του Ντάλλας.

"Μπορώ επιτέλους να σας πω σήμερα, πως η Bobbi Kristina ξύπνησε! Με παρακολουθεί!", είπε ο τραγουδιστής και το κοινό ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

Ενώ, τα ευχάριστα νέα τα επιβεβαίωσε και μέσω facebook και η θεία της Bobbi Kristina, Tony μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό.

"Τόσα πολλά μηνύματα! Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, αλλά θα το κάνω αργότερα! Απλά επιτρέψτε μου να περάσω αυτές τις στιγμές με την οικογένεια μου! Ναι η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε και πλέον δεν υποστηρίζεται μηχανικά!!! Ο θεός είναι μεγάλος! Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά της μέχρι να συνέλθει τελείως αλλά θα γίνει καλά!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία:

Tags bobbi christina brown, bobbi brown, whitney houston


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3596 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2670 s // Total time: 2.6266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X