Μπάχαλο στο "The Voice"! Πλακώθηκαν Βανδή - Ρέμος


Μπάχαλο στο "The Voice"! Πλακώθηκαν Βανδή - Ρέμος

Γιατί η Δέσποινα έγινε έξαλλη με τον Αντώνη;

Μπουρλότο στο "The Voice", με απρόβλεπτες εξελίξεις. Το "YES!" πρώτο σας έγραψε ότι η Δέσποινα Βανδή με τη Μελίνα Ασλανίδου είναι στα μαχαίρια έπειτα από το πρώτο κιόλας battle, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική κόντρα ανάμεσα σε coaches του σόου που τα σπάει στον ΑΝΤ1. Η Δέσποινα Βανδή έγινε έξαλλη και με τον Αντώνη Ρέμο, με αποτέλεσμα το κλίμα ανάμεσα στους δύο (πρώην;) κολλητούς να είναι ιδιαίτερα τεταμένο, αφού τα είπαν αρκετά... χοντρά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Η... πέτρα του σκανδάλου ήταν η ίδια και στον άγριο καβγά με τη Μελίνα Ασλανίδου. Ο λόγος για την Πατρίτσια Άμπραχαμς, η αρπαγή της οποίας άναψε μεγάλες φωτιές. Όπως σας είχε αποκαλύψει το "YES!", η Βανδή είχε εκνευριστεί πολύ με την παίκτριά της και την κατηγόρησε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στη συνάδελφό της Αγγελική (Angel) Καρατσάμη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν την επέλεξε στο battle και την άφησε να φύγει από την ομάδα της. Η Μελίνα έστω και την τελευταία στιγμή την έσωσε, εντάσσοντάς τη στη δική της ομάδα, αφού όπως είπε δεν μπορούσε να αφήσει εκτός παιχνιδιού μία τόσο δυνατή φωνή. Η Δέσποινα από την πλευρά της εκνευρίστηκε πολύ με την Ασλανίδου, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο λόγος που την έδιωξε δεν ήταν οι φωνητικές της ικανότητες αλλά η έλλειψη επαγγελματισμού και σεβασμού προς την Angel. Το αποτέλεσμα; Οι δύο coaches κοιτιούνται πλέον με μισό μάτι.

"Έκανες λάθος"
Όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική κόντρα, αφού η Δέσποινα είχε πολύ έντονο διάλογο και με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος χαρακτήρισε λάθος την απόφαση της Βανδή. Μάλιστα ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει και μπροστά στις κάμερες λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν έγινε θελημένα ή άθελα δεν το ξέρω. Η ζωή μου ο θάνατός σου είναι το παιχνίδι. Ο καθένας δίνει τον αγώνα του", ενώ απευθυνόμενος στη Δέσποινα της είπε: "Έκανες λάθος. Συγγνώμη που σ' το λέω. Δεν συναγωνίζονται, αλλά ανταγωνίζονται. Αν δεν μπορείς να μείνεις στα μέτρα σου φταις εσύ. Δηλαδή όταν τραγουδάς εσύ και έρχεται κάποιος δίπλα σου και τραγουδάει βγαίνεις από τα μέτρα σου;".

"Αντώνη, σε παρακαλώ", αρκέστηκε να απαντήσει η Δέσποινα θέλοντας να δώσει ένα τέλος, αλλά ήταν ολοφάνερο ότι μέσα της "έβραζε". Έτσι, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για όσα είχε πει ο Ρέμος. Δεν το περίμενε, αφού ο Αντώνης είναι αγαπημένος της φίλος εδώ και πολλά χρόνια και έμεινε άναυδη όταν εκείνος την "άδειασε" μπροστά σε κοινό και τηλεθεατές. Ζήτησε εξηγήσεις και μάλιστα οι τόνοι από ένα σημείο και μετά ανέβηκαν επικίνδυνα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μάρτυρες του επεισοδίου. Η Βανδή έφυγε εξοργισμένη από το στούντιο και πλέον οι σχέσεις της με τον Αντώνη δεν είναι όπως πριν. Ο πάγος είναι εμφανέστατος ανάμεσά τους όσο κι αν κάποιοι επιμένουν ότι στο "The Voice" όλοι είναι μία αγαπημένη παρέα.

 

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, αντωνης ρεμος, δεσποινα βανδη, the voice greece


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1860 s (230 Queries.) // Parse time: 2.0387 s // Total time: 5.2247 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X