Δέσποινα Ολυμπίου: “Η ιστορία με τον Χατζηγιάννη κράτησε πολύ καιρό και χωρίς λόγο”


Δέσποινα Ολυμπίου: “Η ιστορία με τον Χατζηγιάννη κράτησε πολύ καιρό και χωρίς λόγο”

Μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις της Κύπριας τραγουδίστριας

Η Δέσποινα Ολυμπίου σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό έντυπο δήλωσε τον λόγο για τον οποίο δεν της άρεσε ποτέ να δίνει συνεντεύξεις ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο του χωρισμού της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν μου άρεσε γιατί το έχω πληρώσει ακριβά. Πολλές φορές ο τίτλος μιας συνέντευξης, το ότι εκφράζεσαι για κάτι με κάποιον τρόπο και μεταφέρεται αλλιώς, με έκανε να είμαι προσεκτική. Και ιδιαιτέρως λόγω μιας παλιάς μου σχέσης. Δεν ήθελα να προσβάλω ή να προκαλέσω το άτομο αυτό, την προσωπικότητά του και την κοινή μας πορεία”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Νιώθω ελεύθερη γιατί μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος. Είχα πάρει τα δημοσιεύματα και τις αδιάκριτες ερωτήσεις με στραβό μάτι και όλο αυτό με έκανε να απομακρυνθώ. Δεν εκμεταλλεύτηκα τη σχέση αυτή για να διαφημίσω τον εαυτό μου. Πολλοί φίλοι μού έλεγαν "μη σε απασχολεί τι γράφουν, αρκεί να είναι σωστά γραμμένο το όνομά σου". Αυτό είναι "εξυπνάδα". Μπορεί και να έχουν δίκιο, αλλά εμένα αυτή η τακτική δεν με εκφράζει. Φορτώθηκα το μερίδιο που έπρεπε να φορτωθώ, αλλά αυτή η ιστορία (σ.σ.: τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη) τράβηξε για πολύ καιρό και χωρίς λόγο. Έγραφαν ιστορίες που δεν ίσχυαν. Αν βγεις να το διαψεύσεις δίνεις έκταση στο θέμα, αν δεν μιλήσεις είναι σαν να το αποδέχεσαι, αν νευριάσεις έχεις απωθημένα, αν βρίσεις είσαι αγενής. Οπότε έπεσα στην παγίδα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε την ερχόμενη Τρίτη, 28 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στην Απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσιάζει η Shiseido

Tags Madame Figaro, Δέσποινα Ολυμπίου, μιχαλης χατζηγιαννης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0080 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0292 s // Total time: 0.0372 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X