Τα παστέλ μαλλιά που όλες θα θέλαμε κατά βάθος


Τα παστέλ μαλλιά που όλες θα θέλαμε κατά βάθος

Μπορεί να το τολμούν λίγες αλλά σίγουρα μας αρέσει να το θαυμάζουμε

Είμαι σε μια φάση που θέλω να αφήσω το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου αλλά ταυτόχρονα θέλω να τα βάψω και σε κάποιο παστέλ χρώμα. Από μικρή ηλικία θυμάμαι πως ήθελα ροζ μαλλιά. Η μητέρα μου με άφηνε αλλά δεν ήθελε ο πατέρας μου οπότε δεν μου έχει φύγει το απωθημένο. Χαζεύοντας λοιπόν να βρω ποιο θα είναι το πιθανό μου χρώμα μαλλιών είπα να μοιραστώ μαζί σου τα πιο υπέροχα μαλλιά που βρήκα μέχρι να βρω σε ποια απόχρωση θα καταλήξω.

Μια αγαπημένη απόχρωση είναι το γαλάζιο. Αν και το γαλάζιο ποτέ δεν ήταν από τα αγαπημένα μου χρώματα, στα μαλλιά μου αρέσει πάρα πολύ!

Το ροζ είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα στα παστέλ μαλλιά και με το δίκιο του. Να πως την αλήθεια, το προτιμώ σε καρέ μαλλιά γιατί δίνει τύπο ενώ σε μακριά μαλλιά είναι αμέσως πιο ρομαντικό.

Φυσικά μου έχει περάσει το βεραμάν σαν χρώμα από το μυαλό μου... Νομίζω όμως πως είναι αρκετά τολμηρό χρώμα για να κάνω την αρχή. Ποιος ξέρει, ίσως να το κάνω πιο μετά έτσι! Όσον αναφορά το λιλά με μωβ άκρες είναι μια υπέροχη τεχνική με φοβερά χρώματα.

'Όσο και να μου αρέσει το παστέλ ουράνιο τόξο, δεν θα το προτιμούσα. Θα με έπιανε σίγουρα η ψύχωση όταν θα πιάνω τα μαλλιά μου σε πλεξίδες οι τούφες να είναι μονόχρωμες και να μην έχει ούτε μία τρίχα από άλλο χρώμα!

Tags παστελ μαλλια, μαλλιά, Ομορφια, beauty, hair, LOVELY HAIR, color hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5489 s (232 Queries.) // Parse time: 1.6896 s // Total time: 4.2385 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X