Όλα έτοιμα για τη λαμπερή απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2014


Όλα έτοιμα για τη λαμπερή απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2014

Μία όμορφη \"ζεστή\" ανοιξιάτικη βραδιά!

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2014, που παρουσίαζει η Shiseido, τιμούν για ακόμη μία χρονιά, τη 10η, τις γυναίκες που διακρίθηκαν και διέπρεψαν τη χρονιά που μας πέρασε. Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro διοργάνωνει απόψε το θεσμό "Γυναίκες της Χρονιάς 2014" που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες.

15.243 αναγνώστες του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου ψήφισαν και ανέδειξαν τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες και ήταν οι απόλυτοι και μοναδικοί κριτές του θεσμού της Madame Figaro.

Οι κατηγορίες που βραβεύονται απόψε είναι 8: Ερμηνεύτρια, ηθοποιός, fashion designer, αθλήτρια, δημιουργός/εικαστικός, επιστήμονας/ακαδημαϊκός, επαγγελματίας/επιχειρηματίας και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Επίσης θα δοθούν 4 τιμητικά βραβεία, το Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού, το βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Βραβείο Καλλιτεχνικής Προσφοράς και το Editors’ Choice. Η τελετή θα μεταδοθεί απόψε ζωντανά από την τηλεόραση Σίγμα για την Κύπρο και το Έψιλον TV για την Ελλάδα.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της εκδήλωσης έχει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος ετοίμασε ένα μοναδικό θέαμα. Παρουσιάστρια της βραδιάς η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ το καλλιτεχνικό μέρος ανέλαβαν οι Onirama, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου και τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους. Special Guest της βραδιάς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή με τον Γιώργο Θεοφάνους, παρουσιάζοντας ένα "μουσικό παιχνίδι" για δύο!

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, που φέτος ανήλθαν στις €10.085, θα δοθούν στη νικήτρια της κατηγορίας ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και η οποία θα τα διαθέσει στον κοινωνικό σκοπό που θα επιλέξει η ίδια.  

Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου άνοιξε τώρα τις πόρτες του και περιμένει τους παρευρισκομένους για μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες. Τη διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκε το Minimal Flowers

 

Tags βραβεία madame figaro γυναικες της χρονιας 2014


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5778 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2932 s // Total time: 2.8709 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X