Το πρόγραμμα γυμναστικής της Madonna! Έτσι διατηρεί το σώμα της!


Το πρόγραμμα γυμναστικής της Madonna! Έτσι διατηρεί το σώμα της!

Μάθε ποιες τροφές απαγορεύονται στο σπίτι της βασίλισσας της ποπ! 

Πρόγραμμα γυμναστικής
Η προσωπική γυμνάστρια της ντίβας της ποπ, Tracy Anderson, μας καθησυχάζει δηλώνοντας ότι «ένα πρόγραμμα γυμναστικής σαν της Μαντόνα είναι απολύτως υγιεινό και μπορεί να έχει αποτελέσματα σε όλους, αρκεί να υπάρχει επιμονή». Η Anderson, υπόσχεται ότι με θέληση και συνεχή εξάσκηση κάθε τύπος γυναικείου σώματος μπορεί να γίνει… αγαλματένιος.

Το κλειδί του προγράμματος που προτείνει η personal trainer της Μαντόνα, είναι η συνεχής εναλλαγή διάφορων ειδών χορού με ένταση με άλλους διασκεδαστικούς τρόπους αερόβιας εκγύμνασης όπως για παράδειγμα, σχοινάκι, ποδήλατο, τραμπολίνο. Υποστηρίζει ακόμα, ότι το ίδιο πρέπει να γίνεται και σε ό,τι αφορά τις ασκήσεις για τη μυική ενδυνάμωση των κοιλιακών και των υπόλοιπων μυικών ομάδων. Για παράδειγμα, κοιλιακοί με μπάλες ή μυϊκή ενδυνάμωση με το βάρος του σώματος, και όχι μόνο με τα κλασσικά ροκανίσματα και βαράκια αντίστοιχα. Η συνεχής εναλλαγή σε ασκήσεις, όχι μόνο θα μετατρέψει τη γυμναστική σε παιχνίδι, αλλά θα βοηθήσει στο να μη συνηθίσει το μυϊκό σου σύστημα σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να γυμνάζεσαι χωρίς να βλέπεις αποτελέσματα.

Και προφανώς, η yoga είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας της σταρ αφού όχι μόνο τη βοηθάει να κάνει σωστές διατάσεις σε όλο της το σώμα μετά από ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά και την ηρεμεί πνευματικά κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας.

Πρόγραμμα διατροφής
Όσον αφορά το διατροφικό πρόγραμμα που προτείνει η Tracy Anderson, απαγορεύει ρητά την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, τις σάλτσες, τα γαλακτοκομικά, και όλα τα είδη μπαχαρικών αφού όπως λέει «μπλοκάρουν το πεπτικό σύστημα, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιπρόσθετη αποθήκευση λίπους στο σώμα». Προφανώς το αλκοόλ αλλά και η καφεΐνη είναι στα απαγορευμένα. Τι επιτρέπεται; Αρχικά επιβάλλεται το πολύ νερό (1,5 με 3 λίτρα ημερησίως). Η Μαντόνα, όπως και η Lady Gaga, έχουν μια συγκεκριμένη εμμονή με το νερό από καρύδα το οποίο είναι γνωστό για την ευεργετική δράση του αφού περιέχει φυσικούς ηλεκτολύτες. Επιπλέον, η Anderson συμβουλεύει για κατανάλωση κυρίως οργανικών προϊόντων και υδατανθράκων ολικής άλεσης, οι οποίοι πρέπει να λαμβάνονται κατά προτίμηση το πρωί.

Βέβαια η γκουρού της υγιεινής διατροφής, δεν θα μπορούσε παρά να εναλλάσσει τις διατροφικές τις συνθήκες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να δοκιμάζει νέες δίαιτες. Συχνά επιλέγει να ακολουθήσει για μερικές εβδομάδες την δίαιτα των προβιοτικών, η οποία βοηθάει τον οργανισμό να δημιουργήσει αντισώματα για τις κοινές ιώσεις και γρύπες χάρη στα «καλά βακτήρια» που εμπεριέχονται στα συγκεκριμένα τρόφιμα. 

Δες παρακάτω δύο παραδειγματικά προγράμματα διατροφής που ακολουθεί η Μαντόνα κατά κανόνα, και εφάρμοσέ τα στη δική σου καθημερινή ρουτίνα. Δεν χρειάζεται να τρως τα ίδια κάθε μέρα, μπορείς να κάνεις διάφορες εναλλαγές αρκεί τα τρόφιμα που θα επιλέγεις να καταναλώσεις να εμπεριέχονται σε αυτά τα δυο μενού.

Μενού Νο1:


Πρωινό:
1 κούπα δημητριακά ολικής άλεσης, με μια κούπα γάλα χωρίς λιπαρά.


Μεσημεριανό:
Ψητό στήθος κοτόπουλο ή στήθος γαλοπούλα, με 1 κούπα ψιλοκομμένο αγγούρι και 1 κούπα ψιλοκομμένη τομάτα.


Σνακ:
1 κούπα ανάμεικτα μούρα (βατόμουρο, μύρτιλλο, γκότζι μπέρι, κραν μπέρι…)

Βραδινό:
1 κούπα οργανικά μακαρόνια, 1 κούπα σπανάκι στον ατμό.

Μενού Νο2:

Πρωινό:
1 κούπα δημητριακά ολικής άλεσης, με μια κούπα γάλα χωρίς λιπαρά.


Μεσημεριανό:
2 βραστά αυγά, 1 κούπα baby καρότα και 1 κούπα τοματίνια.


Βραδινό:
Ψητό λαβράκι, 1 κούπα σπανάκι στον ατμό.

Tags madonna, Σώμα, ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ, χέρια, γυμναστικη, πρόγραμμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8321 s (228 Queries.) // Parse time: 2.9471 s // Total time: 5.7792 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X