Sporty chic!


Sporty chic!

Το sporty look είναι στο παιχνίδι της φετινής μόδας!

Για όσες ανήκετε στην κατηγορία των πιο αθλητικών τύπων και όχι μόνο, αυτή τη σεζόν έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε το αθλητικό στυλ σας χωρίς όμως να παραμελήσετε τη θηλυκότητα σας.  Isabel Marant, Victoria Becham και Lacoste, είναι κάποια από τα παραδείγματα, στα οποία το συγκεκριμένο look κατείχε την κυρίαρχη τάση στις συλλογές τους. Δείτε αναλυτικά εδώ το πιο sporty chic ρεπορτάζ αγοράς από τη fashion editor του I Love Style!

1. Φόρεμα WareHouse €97 DEBENHAMS / 2. Βερμούδα Two in Gondola €106 CARPE DIEM / 3. Δερμάτινη τσάντα €55 ALDO / 4. Τοπ  Joseph €210 MUST BOUTIQUE / 5. Παντελόνι Joseph €325 MUST BOUTIQUE / 6. Πλατφόρμα UNITED NUDE

How to get the look:

  • Βολικές βερμούδες , ελαστικές φούστες, παντελόνια και φορέματα σε άνετες γραμμές με χαρακτηριστικό τις ρίγες σε κάποια σημεία είναι τα φετινά must have για το συγκεκριμένο look.
  • Πλατφόρμες και τσαντάκια σε έντονα neon χρώματα έρχονται σε αντίθεση με τα ουδέτερα χρώματα των ρούχων για περισσότερο στυλ.
  • Το πάντρεμα σπορ  και κλασσικών κομματιών, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το επιθυμητό sporty chic look. Συνδυάστε κομμάτια σε σπορ ύφος από ιδιαίτερα υφάσματα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και εντυπωσιάστε.

Tags sporty, chic, mode, fashion, summer, dress, yourself, μόδα, σικ, σπορτ, σπορ, λοοκ, look, casual


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5590 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2196 s // Total time: 2.7786 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X