Μάθε πως μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!


Μάθε πως μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!

Τα παντα για τη ζωή, την επιτυχία, την ελευθερία και την προσωπική επιτυχία

Αν δεν έχετε εγκαταλείψει τα όνειρά σας και πιστεύετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε, μην το βάζετε κάτω. Αν πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας και βασανίζεστε με τη σκέψη πώς μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, η απάντηση είναι εδώ. Πολλοί είναι και αυτοί που αναζητούν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τη ζωή, την επιτυχία, την ελευθερία και την προσωπική επιτυχία. Η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, διεξάγει το σεμινάριο με τίτλο "Δουλεύοντας με τους Νόμους του Σύμπαντος" το Σάββατο 9 Μαΐου, από τις 10:30 μέχρι τις 17:00, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία. Η Μαρία Μενοίκου γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό για να απαντήσει στα ερωτήματά σας και να σας βοηθήσει σε ό,τι σας προβληματίζει και σας κρατά ένα βήμα πίσω από το στόχο σας.


Μαρία Μενοίκου

Η Μαρία Μενοίκου είναι στενός συνεργάτης του Ινστιτούτου Proctor Gallagher. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία βοηθά άτομα, ομάδες και οργανισμούς να πετύχουν την επιτυχία και τα αποτελέσματα που ονειρεύονται. Η Μαρία εμπνέει θετικά συναισθήματα, ενθουσιασμό για τη ζωή και αγάπη. Από το Φεβρουάριο του 2011 έχει αφιερώσει την ενέργεια και το χρόνο της στο να μελετήσει τους νόμους της επιτυχίας. Αυτό το ταξίδι την έφερε κοντά σε κορυφαίους δασκάλους, όπου και έχει μαθητεύσει, όπως Bob Proctor, Mary Morrissey, Bernard Hiller, Jack Canfield, Michael Beckwith, Peggy Mccoll, Kevin Trudeau, Eric Unwin και Tony Robbins. Σήμερα, η Μαρία Μενοίκου είναι μία επιτυχημένη  και αφοσιωμένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης.  Το όραμά της είναι να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ζήσουν μία ειρηνική, χαρούμενη και ελεύθερη ζωή.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να αποτείνεστε στο τηλέφωνο: +357 7000 7888 και στο info@menicoumaria.com.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα: www.menicoumaria.com
Facebook: www.facebook.com/MenicouMaria
Twitter: https://twitter.com/MariaMenicou
LinkedIn: www.linkedin.com/in/mariamenicou

Tags μαρια μενοικου, σεμιναριο, όνειρα, πραγματοποιήση στοχων, ΣΤΟΧΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5540 s (231 Queries.) // Parse time: 1.3992 s // Total time: 3.9532 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X