Dress like home!


Dress like home!

Τα πιο φινετσάτα wallpapers που κυκλοφορούν στην αγορά συνδυάζονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και δημιουργούν μία πανδαισία χρωμάτων και στυλ. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον τύπο που σας ταιριάζει!

Νέα εποχή, νέα φιλοσοφία! Το καλοκαίρι ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι είναι η καταλληλότερη περίοδος για να κάνετε ριζικές αλλαγές τόσο στην γκαρνταρόμπα όσο και στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας σάς προτείνουν έντονα και παστέλ χρώματα, φανταχτερά λουλούδια, ψυχεδελικά prints, το απόλυτο λευκό, αλλά και τον κλασικό συνδυασμό του ασπρόμαυρου για το ντύσιμό σας. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι το σπίτι σας είναι μουντό και καταθλιπτικό, μία γρήγορη και οικονομική λύση για να δώσετε μία νέα πνοή στους χώρους σας, είναι τα wallpapers. Ακόμα και το πιο βαρετό σπίτι μπορεί να αποκτήσει μία χαρούμενη και ενδιαφέρουσα αισθητική όταν στους τοίχους προστεθούν οι κατάλληλες ταπετσαρίες. Πάρτε λοιπόν τη μεγάλη απόφαση και κάντε τα δωμάτια του σπιτιού σας αλλά και την ντουλάπα σας, να μυρίζουν… καλοκαίρι!

Τάση: Floral
Στην γκαρνταρόμπα: Το φετινό καλοκαίρι τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους. Τα floral prints κατέκλυσαν τις διεθνείς πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών (Mary Katrantzou, Iceberg, Dolce & Gabbana), σε χρώματα παστέλ και στην πιο έντονη εκδοχή τους, έχοντας μοναδικό σκοπό να ανεβάσουν τη διάθεσή σας στα ύψη!
Στους τοίχους: Προσθέτουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο και δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον. Σε μία ατελείωτη γκάμα από χρώματα και σχήματα, η επιλογή των λουλουδιών στις ταπετσαρίες κάνουν τους χώρους σας να μοιάζουν ζεστοί και οικείοι.

Τάση: Black & white
Στην γκαρνταρόμπα: Πρόκειται για έναν από τους πλέον κλασικούς και αγαπημένους συνδυασμούς. Το ασπρόμαυρο αποτελεί μία κομψή τάση, η οποία επιλέχθηκε από τους μεγάλους οίκους (Balmain, Jean Paul Gaultier, Celine) για να δημιουργήσουν θηλυκά φορέματα, αυστηρά κοστούμια και σέξι μπλούζες.
Στους τοίχους: Προκειμένου να επιτευχθεί ένα σύγχρονο design και το σπίτι να αποκτήσει μία κοσμοπολίτικη και μοντέρνα αισθητική, ο all time classic συνδυασμός του ασπρόμαυρου είναι η απόλυτη επιλογή.

Τάση: Prints
Στην γκαρνταρόμπα: Οι νέες τάσεις της μόδας σάς μεταφέρουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Φέτος, οι σχεδιαστές (Isabel Marant, Emilio Pucci, Just Cavalli) επιλέγουν τα εμπριμέ στους πιο τολμηρούς συνδυασμούς τους (psychedelic, animal, ethnic, floral) και κερδίζουν τις εντυπώσεις παίζοντας με τις έντονες αντιθέσεις.
Στους τοίχους: Γεωμετρικά σχέδια, ανάγλυφες αναπαραστάσεις και έθνικ μοτίβα σε ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς, δίνουν έναν avant garde χαρακτήρα και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Τάση: Yellow fever
Στην γκαρνταρόμπα: Ζωηρό και πολύ χαρούμενο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα χρώματα του καλοκαιριού. Έτσι και φέτος, οι μεγάλοι σχεδιαστές (Mulberry, Preen) χρησιμοποιούν το κίτρινο σε όλες του τις αποχρώσεις, από το σκούρο χρώμα του κρόκου του αβγού μέχρι το έντονο κίτρινο του λεμονιού.
Στους τοίχους: Το κίτρινο χρώμα είναι μία τέλεια επιλογή Feng Shui για τα δωμάτια των παιδιών και για το καθιστικό, καθώς δημιουργεί ένα αίσθημα άνεσης και υποδοχής.

Τάση: Pure white
Στην γκαρνταρόμπα: Μπορεί τα χρώματα να έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο το λευκό έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αποτελεί το αγαπημένο χρώμα πολλών σχεδιαστών (Lanvin, Jil Sander, Celine) και θα το συναντήσετε  σε πολλές κολεξιόν, στην total εκδοχή του.
Στους τοίχους: Προκαλεί ηρεμία και γαλήνη, ενώ σας δίνει τις περισσότερες συνδυαστικές επιλογές αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα χρώματα.

Info: Τα wallpapers θα τα βρείτε στην εταιρεία Elnia, Βάρκιζας 8, Στρόβολος, Λευκωσία, τηλ.: +357.22449999

Πηγή: Home & Design

Tags mode, fashion, Design, μόδα, Σπιτι, Deco, Διακοσμηση, Wallpapers


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8547 s (233 Queries.) // Parse time: 0.7393 s // Total time: 3.5940 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X