Έκλεψαν 20χιλιάδες απο το σπίτι του ιερέα των Τρούλλων


Έκλεψαν 20χιλιάδες απο το σπίτι του ιερέα των Τρούλλων

Τις εισφορές πιστών αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι χθες το απόγευμα απο το σπίτι του ιερέα των Τρούλλων στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Ιερέα, χθές γύρω στις πέντε το απόγευμα ενώ στην οικία του βρισκόταν η σύζυγος του ηλικίας 83 ετών, την επισκέφθηκε μία γυναίκα ηλικίας 35 – 40 ετών περίπου και ένας νεαρός ηλικίας 18 – 20 ετών, τον οποίο η γυναίκα είχε συστήσει ως γιο της. Η γυναίκα ζήτησε από την σύζυγο του ιερέα να τους δώσει ελεημοσύνη.

Ενώ οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού και συνομιλούσαν, ο νεαρός σε κάποια στιγμή ζήτησε να πάει τουαλέτα και λίγο αργότερα επέστρεψε και ανέφερε ότι ένοιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά και ήθελε να επισκεφθεί γιατρό. Η γυναίκα και ο νεαρός αναχώρησαν αμέσως από το σπίτι του ιερέα με το αυτοκίνητο τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την κλοπή διαπίστωσε ο ιερέας όταν επέστρεψε στο σπίτι του στις δέκα το βράδυ και διαπίστωσε ότι τα χρήματα που ήταν στο συρτάρι του μέσα σε τσαντάκια "έκαναν φτερά".

Τα χρήματα όπως είπε ο ιερέας, συγκεντρώθηκαν από έρανο για την αγορά εικόνας για την εκκλησία Ρόδο των Αμαράντων που ανεγείρεται στους Τρούλλους. Ο ιερέας ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι από την ώρα που τα δύο άτομα έφυγαν από το σπίτι του κανένα άλλο πρόσωπο δεν εισήλθε σε αυτό.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό των δύο προσώπων που επισκέφθηκαν το σπίτι του ιερέα.

Tags ιερέας, κλοπή, χρηματα, ΤΡΟΥΛΛΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8543 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4353 s // Total time: 2.2896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X