Χωρισμός "βόμβα" για ζευγάρι που απολαμβάνουμε απο την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ


Χωρισμός "βόμβα" για ζευγάρι που απολαμβάνουμε απο την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

Πρόκειται για τους...

Έπειτα απο δύο χρόνια έφτασε η ώρα του "αντίο"; Χωρίς μουρμούρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιxτό, με την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μία απόφαση που δεν πάρθηκε εν θερμώ, αλλά έπειτα από πολλή κουβέντα μεταξύ τους.

"Συζήτησαν πολλές φορές και είδαν ότι είναι καλύτερα να χωρίσουν", λέει στο "YES!" στενός φίλος του ζευγαριού, "αφού θέλουν να προχωρήσουν και να κάνουν κάτι διαφορετικό". Η "Βάσω" και ο "Χάρης" μίλησαν λοιπόν με τους ανθρώπους της παραγωγής της σειράς που πρωταγωνιστούν και τους τόνισαν ότι θα είναι καλύτερο να μη συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τη "Μουρμούρα".

Μπορεί το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" να τα... σπάει και να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, όμως η Ιωάννα και ο Πάνος δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά. Δεν επιθυμούν να ταυτιστούν με το ρόλο της Βάσως και του Χάρη, αλλά να προχωρήσουν σε κάτι καινούριο, χωρίς απαραίτητα να είναι μαζί στην τηλεόραση ή στη σκηνή. Άλλωστε στο θέατρο συνήθως το αποφεύγουν, αφού άλλο ο έρωτάς τους που φουντώνει μέρα με τη μέρα και άλλο τα επαγγελματικά τους όπου θέλουν να δοκιμαστούν σε κάτι διαφορετικό.

Η επιθυμία του ζευγαριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους ανθρώπους της παραγωγής της σειράς που προσπαθούν να τους μεταπείσουν, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι.


 

Tags Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2992 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5197 s // Total time: 2.8190 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X