Summer Office look!


Summer Office look!

Τί να φορέσεις στο γραφείο για να έχεις στυλ!

Μπορεί ο χώρος εργασίας να μας περιορίζει ενδυματολογικά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερες και στιλάτες εμφανίσεις. Με λίγη φαντασία και τα απαραίτητα βασικά κομμάτια σε λευκό χρώμα , μπορείτε να δημιουργήσετε άψογα σύνολα που ανταποκρίνονται στις εργασιακές και προσωπικές απαιτήσεις σας αυτό το καλοκαίρι, πάντα χωρίς υπερβολή. Δείτε αναλυτικά το ιδανικό summer office look, όπως το επιμελήθηκε η fashion editor του I Love Style.

1. Αμάνικο γιλέκο €22.99 MANGO / 2. Ρολόι χεριού επιχρυσωμένο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι OXETTE / 3. Γυαλιά ηλίου Persol €216 GRAND OPTICAL / 4. Πουκάμισο G.F Ferre PROVA / 5. Δερμάτινη τσάντα €190 GUESS / 6.Λευκό κάπρι παντελόνι €39.95 BENETTON / 7.Δερμάτινη γόβα €89 ALDO

How to get the look:

  • Το λευκό χρώμα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, ενώ η επιλογή του σε βασικά κομμάτια σε κλασσική γραμμή μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες.  Ένα παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο και μια φούστα σε λευκό χρώμα θα αποτελέσουν τα κομμάτια –  κλειδί για στιλιστικούς πειραματισμούς.
  • Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του look.  Για αυτό φροντίστε να επενδύσετε σε μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις πρακτικές και στιλιστικές σας ανάγκες.
  • Προτεινόμενο υλικό , ύφασμα δηλαδή, για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το λινό. Η αγορά διαθέτει κομμάτια από λινό σε κλασσικά σχέδια για  όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες.

Tags fashion, mode, chic, style, office, look


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9038 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3643 s // Total time: 3.2681 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X