Η Gwyneth Paltrow δημοσιεύει σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Apple!


Η Gwyneth Paltrow δημοσιεύει σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Apple!

Η σταρ είχε τον πιο γλυκό λόγο για να πάρει... απουσία από το Met Gala

Χθες στο διαδίκτυο επικράτησε ο απόλυτος χαμός. Grande εμφανίσεις, λαμπερές παρουσίες και ακόμη πιο τρανταχτές απουσίες στο Met Gala. Κανείς δεν έμεινε ασχολίαστος, ακόμη και αν δεν πάτησε το κόκκινο χαλί. Οι λόγοι για μερικούς είναι ακόμη άγνωστοι, ενώ για κάποιους άλλους απόλυτα... λογικοί.

H Gwyneth Paltrow, για παράδειγμα, θέλοντας να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή των δημοσιογράφων και συντακτών αποκάλυψε μόνη της το λόγο που απουσίασε από τη μεγάλη αυτή βραδιά και ομολογούμε πως της δίνουμε τα χίλια δίκια. Έμεινε στο σπίτι και πέρασε τις πιο ανέμελες στιγμές με τα παιδιά της. Μπράβο βρε, Gwyneth!

Η σταρ, λοιπόν, ανέβασε στο instagram την κορούλα της Apple και τα likes έπεσαν βροχή. Το σχόλιο της μάλιστα, «Αυτό ήταν το κόκκινο χαλί στο δικό μου σπίτι χθες», μας απέδειξε για ακόμη μία φορά τι εστί πραγματική σταρ. Η ηθοποιός έβαλε σε πρώτη σειρά την οικογένειά της και μετά τις δημόσιες εμφανίσεις. Είναι από τις πολύ σπάνιες φορές που βλέπουμε τη 10χρονη κόρη της στα social media και γενικώς στη δημοσιότητα, καθώς η ίδια προτιμάει να κρατάει την οικογένειά της εντός των... θυρών.

Η Apple είναι ίδια η μαμά της και νομίζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα απασχολήσει τα Μέσα με την αγγελική της μορφή.

Tags gwyneth paltrow, κόρη, apple


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3840 s (227 Queries.) // Parse time: 1.4449 s // Total time: 3.8289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X