Διπλό φονικό ηλικιωμένων στον Άγιο Ιώαννη Πιτσιλιάς


Διπλό φονικό ηλικιωμένων στον Άγιο Ιώαννη Πιτσιλιάς

Νεκρό εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης ηλικιωμένο ζευγάρι, στο χωριό Άης Γιάννης Πιτσιλιάς.

Πρόκειται για την Κυριακή και τον Σάββα Σοφοκλέους, 78 και 74 ετών, αντίστοιχα. To ζεύγος εντοπίστηκε από συγγενικό πρόσωπο σε περιβόλι του χωριού.

Τα άψυχα σώματα των δυο ηλικιωμένων εντόπισε γύρω στις 21:30 φιλικό τους πρόσωπο που τους αναζητούσε, καθώς είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη σκηνή.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος αρκέστηκε να αναφέρει πως το ζεύγος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, ωστόσο λόγω του σκότους δεν ήταν δυνατόν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις ώστε να απαντηθούν ερωτήματα, όπως αν δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο ή στο χώρο που εντοπίστηκαν και πότε.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες κατοίκων που άκουσαν κάποιους πυροβολισμούς και λαμβάνονται καταθέσεις και αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στην Αστυνομία.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τις ενδείξεις, μεταφέρθηκε από τον δράστη ή τους δράστες σε αποθήκη 10 με 15 μέτρα μακριά από το σημείο όπου διεπράχθη το έγκλημα.

Στην σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν κάλυκες πιστολιού.
 

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Sigma, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είπε ότι η σκηνή τέθηκε το βράδυ υπό φρούρηση. Πρόσθεσε ότι οι ιατροδικαστές θα εξετάσουν τις σορούς των θυμάτων, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για τα κίνητρα των δραστών.

 

 

Tags φόνος, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5745 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4570 s // Total time: 3.0315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X