10 χρόνια Diego Dalla Palma στα Beauty Line! [εικόνες + βίντεο]


10 χρόνια Diego Dalla Palma στα Beauty Line! [εικόνες + βίντεο]

Πάντα πρωτοτυπούν με τα looks και τα καινοτόμα προϊόντα τους

Πριν από 10 χρόνια, τα καταστήματα Beauty Line φιλοξένησαν για πρώτη φορά τον Ιταλικό oίκο καλλυντικών Diego Dalla Palma. Πολύ σύντομα, τα Diego Dalla Palma έγιναν τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Κύπριας γυναίκας και βρήκαν την ιδανική στέγη αποκλειστικά στα Beauty Line.

Ο οίκος καλλυντικών Diego Dalla Palma ανέκαθεν πρωτοπορούσε δημιουργώντας νέες τάσεις, προβάλλοντας την γυναίκα ως δυναμική, ανεξάρτητη-μα και συνάμα ρομαντική και θηλυκή. Χάρη στην άψογη καλαισθησία και τη μοναδική του εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, ο οίκος δημιούργησε μια επαγγελματική σειρά καλλυντικών προϊόντων που αποτελεί την πεμπτουσία της ποιότητας και της επιτήδευσης, και η οποία έχει κατακτήσει μια μοναδική θέση στη παγκόσμια αγορά προϊόντων ομορφιάς.

Με ένα ξεχωριστό event, τα καταστήματα Beauty Line γιόρτασαν την πετυχημένη δεκάχρονη παρουσία των καλλυντικών Diego Dalla Palma στην Κύπρο με ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαΐου  στο κατάστημα Beauty Line στη Λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία.

Φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ απόλαυσαν μια ευχάριστη βραδιά  αφιερωμένη στη γυναίκα Diego Dalla Palma. Σε μια γυναίκα επαναστάτρια, ανεξάρτητη, δυναμική αλλά και συνάμα ρομαντική, που θέλει να προκαλεί με τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητά της.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους η κα. Ελεάνα Χαραλάμπους, Senior Marketing Officer, τόνισε ότι τα καλλυντικά Diego Dalla Palma, πάντα πρωτοτυπούν με τα looks και τα καινοτόμα προϊόντα τους. Ο Senior Make-up Artist των καταστημάτων Beauty Line Μιχάλης Ορφανίδης ανέφερε ότι ο οίκος Diego Dalla Palma εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Μιλάνο, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όπου και έκανε αμέσως την "επανάστασή" του.

Οι επαγγελματικές  δεξιότητες σε συνδυασμό με τις επαναστατικές και μη συμβατικές ιδέες, η ειρωνική γλώσσα αλλά και η ικανότητα να δίνει μια ασυνήθιστη και προκλητική εικόνα της γυναικείας υπόστασης, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του οίκου Diego Dalla Palma.
Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν o διεθνούς φήμης makeup artist Gianluca Oddi, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο για να παραστεί στο event.

 

Tags Ομορφια, Μακιγιαζ, DIEGO DALLA PALMA, 10 χρόνια diego dalla palma


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5480 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2263 s // Total time: 2.7743 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X