Για brunch... στη Λευκωσία [πού θα φας το καλύτερο]


Για brunch... στη Λευκωσία [πού θα φας το καλύτερο]

Τα spots που μας φτιάχνουν τη μέρα αλλά και το καλύτερο brunch!

Όταν τα σαββατοκύριακα ξυπνάς κάπως αργά και το στομάχι σου ψάχνει ένα πλούσιο πρόγευμα ή ένα ελαφρύ γεύμα για να ηρεμήσει, τότε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το brunch. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε όμορφα μέρη που προφέρουν εύγευστα εδέσματα για ένα απολαυστικό 'προγευματομεσημεριανό'.

1900 Οίνου Μέλαθρον Bistrot

Το φρεσκο-ανακαινισμένο εστιατόριο με τη φινετσάτη διακόσμηση και την πλούσια κάβα προσφέρει τα σαββατοκύριακα, γύρω στις 13.00, ένα σπιτικό, ιταλικό pasta menu με φρέσκια πάστα που φτιάχνουν οι ίδιοι. Πρώτο πράγμα στο στομάχι μας μακαρονάδα; Ναι, και οι Ιταλοί προγευματίζουν πολλές φορές με μακαρονάδες. Αυτό έκανε άλλωστε τακτικά και η Σοφία Λόρεν. Απόλαυσε δημιουργικά πιάτα όπως γεμιστό κνιόκι με μοτσαρέλα και πέστο φουντουκιού, ταλιολίνι με ψίχα βασιλικού κάβουρα, ραβιόλι γεμιστό με ριγκότα και παπαρδέλες με ελαφριά σάλτσα ντομάτας. Συνδύασέ τα με σαλάτα (αγαπημένη η ρόκα με σάλτσα από ζεστό κατσικίσιο τυρί) και platters τυριών και αλλαντικών που θα βρεις στο κανονικό βραδινό μενού.
(22667668) Πασικράτους 11-13, Πλατεία Ελευθερίας.

Aperitivo

Οι Κυριακές σου αποκτούν από νωρίς trendy νόημα αφού το δημοφιλές lounge bar διαθέτει ένα εξαιρετικό brunch buffet. Η γκάμα του συμπεριλαμβάνει διάφορα ελαφριά σνακ, εύγευστες σαλάτες με εξαιρετικές σάλτσες και διάφορα άλλα συνοδευτικά, φρούτα και γλυκά που σε χορταίνουν χωρίς να σε βαραίνουν.
(22100990) Λεωφόρος Κένεντι. Περισσότερα στο Time Out Cyprus.
 

Tags brunch, φαγητο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1079 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2400 s // Total time: 2.3479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X