H νέα καμπάνια της Sony «Ανακαλύψτε το εξαιρετικό»


H νέα καμπάνια της Sony «Ανακαλύψτε το εξαιρετικό»

Tην έναρξη της νέας καμπάνιας για τη Sony με τίτλο «Ανακαλύψτε το εξαιρετικό» κήρυξε στις 23 Απριλίου η Brianda Fitz-James.

Πρόκειται για τη νέα παγκόσμια καμπάνια της εταιρείας στην οποία οι καταναλωτές είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Προκειμένου να δώσει στους χρήστες και στους φίλους της Sony την ευκαιρία να γίνουν οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, η εταιρεία έχει αναπτύξει το microsite www.xperiaican.gr όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει την εικόνα του που να σχετίζεται με την αντοχή στο νερό, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη δυνατότητα να συλλάβει υψηλής ποιότητας εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τρία από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Xperia Ζ3.

Αφού ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, η ιστοσελίδα δημιουργεί ένα καινοτόμο και διασκεδαστικό βίντεο, που μπορείτε στη συνέχεια να «κατεβάσετε» και να κρατήσετε στο αρχείο σας, ή, ακόμη καλύτερα, να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και να γίνει viral μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για το λανσάρισμα η Sony έχει επιλέξει πραγματικούς χρήστες προϊόντων Sony, οι οποίοι, μέσα από το σύνθημα «Μπορώ να…», αναδεικνύουν τις καλύτερες στιγμές και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Xperia Z3: μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αντοχή στο νερό, εξαιρετική φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, hi-res ήχο, τεχνολογία ψηφιακής εξουδεταίρωσης θορύβου, συνδεσιμότητα με SmartWear αξεσουάρ και PS4 Remote Play.

Το Xperia Ζ3 είναι ένα premium smartphone που ενσωματώνει κάμερα 20.7 megapixel με την οποία μπορείτε να απαθανατίσετε τις καλύτερες στιγμές, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αδιάβροχο και διαθέτει προστασία από τη σκόνη. Επιπλέον, η μπαταρία του διαρκεί έως και δύο ημέρες. Για τους λάτρεις των video games, η σειρά Xperia Z3 τους επιτρέπει να συνεχίσουν να παίζουν από απόσταση παιχνίδια του PS4 μέσω της λειτουργίας Remote Play.

Το Xperia Ζ3 διατίθεται ήδη στα καταστήματα λιανικής.

Tags SONY, καμπάνια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7551 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6980 s // Total time: 4.4531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X