Lancôme, Rénergie Multi-Lift


Lancôme, Rénergie Multi-Lift

Eνάντια στις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας

Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Rénergie συντροφεύει εκατομμύρια γυναίκες στον αγώνα τους ενάντια στις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας. Αντλώντας έμπνευση από μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις, η Lancôme διευρύνει συνεχώς τα όρια της ομορφιάς για όλο και υψηλότερη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

Σήμερα, η Lancôme πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και εμπνέεται από έναν καινούργιο κόσμο: τη βιολογία του διαστήματος και δημιουργεί νέες προοπτικές στον αγώνα ενάντια στη γήρανση με τη νέα αποκλειστική τεχνολογία [Up-Cohésion]™ για τη Rénergie Multi-Lift, ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που δοκιμάστηκαν σε ακραίες συνθήκες προσομοίωσης μικροβαρύτητας, στο πλαίσιο μια αποκλειστικής συνεργασίας με τον καθηγητή Alain Colige, ειδικό στη βιολογία του διαστήματος.

Η Rénergie Multi-Lift προαναγγέλλει την έλευση της νέας γενιάς νέων προϊόντων ανόρθωσης και επανασμίλευσης, για πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, καταπολέμηση της χαλάρωσης και επανασμίλευση του περιγράμματος του προσώπου. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς, εμπνευσμένη από μια επιστήμη αιχμής.

Tags lancome, Rénergie Multi-Lift, Lancôme Rénergie Multi-Lift, face, προσωπο, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7727 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2816 s // Total time: 3.0543 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X