Πληρώνουν για να μπουν σε "προσομοιωτή θανάτου και καύσης"


Πληρώνουν για να μπουν σε "προσομοιωτή θανάτου και καύσης"

Η ανθρώπινη περιέργεια μπορεί να φτάσει πολύ μακρυά, στη συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι το θάνατο και την αίσθηση του. Και ναι, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα ήθελαν να γνωρίζουν τι τους περιμένει εκείνη την ύστατη ώρα, καθώς μισούν τις εκπλήξεις.

Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σταματήσουν να φοβούνται τον θάνατο και προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την ιδέα με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και με το να βιώσουν μέσω της προσομοίωσης την καύση τους.

Όλα αυτά στη Κίνα όπου υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν με το αντίτιμο των 26 λιρών τη "μοναδική" αυτή εμπειρία. Οι εταιρίες προσφέρουν την εμπειρία του θανάτου και μετά της καύσης του πτώματος σε όσους "γενναίους" τολμούν να μπουν στη διαδικασία.

Οι κινέζικες εταιρίες χρησιμοποιούν θέρμανση και δυνατά φώτα, προκειμένου να δημιουργήσουν τα εφέ για τη καύση των ενδιαφερόμενων. Η θερμοκρασία που επικρατεί στο θάλαμο δεν είναι ίση με αυτή της καύσης, αλλά φτάνει μέχρι τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι εμπνευστές της ιδέας τονίζουν πως πρόκειται για αυθεντική εμπειρία, ενώ τονίζουν πως όσοι περνούν από τη διαδικασία τοποθετούνται σε άλλο θάλαμο, όπου υποτίθεται ξαναγεννιούνται σύμφωνα με τη κινέζικη θρησκεία.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ακόμη μια εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει προσομοιωτές θανάτου, προφέροντας στους ενδιαφερόμενους διάφορες εμπειρίες που θα βασίζονται στον τρόπο που θα επιλέγουν να πεθάνουν.

Tags ΚΑΥΣΗ, θανατος, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, κοσμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5094 s (229 Queries.) // Parse time: 1.4372 s // Total time: 3.9467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X