Οινοποιείο της χρονιάς ο Μπουτάρης


Οινοποιείο της χρονιάς ο Μπουτάρης

H εταιρία Μπουτάρη βραβεύεται ως «Οινοποιείο της Χρονιάς» για 16η φορά και κατατάσσεται ανάμεσα στις πέντε καλύτερες οινοποιίες παγκοσμίως

H εταιρία Μπουτάρη κατέκτησε και φέτος για 16η χρονιά την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση «Οινοποιείο της Χρονιάς» από το Αμερικάνικο περιοδικό “Wine & Spirits”, ένα από τα πιο έγκυρα και παγκοσμίου φήμης, οινικά περιοδικά. Η διάκριση αυτή είναι υψίστης σημασίας όχι μόνο για την εταιρία Μπουτάρη, αλλά κυρίως για το ελληνικό κρασί αφού η ομώνυμη οινοποιία είναι η μοναδική, ελληνική εταιρία που αποσπά αυτόν τον τίτλο για 16η φορά και έτσι κατατάσσεται ανάμεσα στις πέντε καλύτερες οινοποιίες του κόσμου.

Η επιλογή των καλύτερων Οινοποιείων της Χρονιάς γίνεται μέσα από μια σειρά τυφλών γευστικών δοκιμών που πραγματοποιούν οι δημοσιογράφοι οίνου και κριτικοί του περιοδικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε περισσότερες από 10.000 ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο. Εκτός από την ποιότητα των κρασιών οι οινοποιίες αξιολογούνται και για την συνέπεια και εξέλιξη τους.

Ο Πρόεδρος της εταιρίας Κωνσταντίνος Μπουτάρης, σχολιάζοντας τη βράβευση αυτή δήλωσε: «Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας όλα αυτά τα 133 χρόνια ιστορίας μας, αλλά και δέσμευση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα που σέβονται τον σύγχρονο καταναλωτή. Σίγουρα μας τιμά ως εταιρία, κυρίως όμως τιμά το ελληνικό κρασί που σήμερα έχει ανάγκη στήριξης και προβολής όσο ποτέ άλλοτε».

Info: Τα κρασιά Μπουτάρη διανέμονται σε ολόκληρη την Κυπριακή αγορά από την εταιρία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22471111.

Tags οινοποιειο, κρασι, μπουταρης, γευση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2253 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4196 s // Total time: 2.6448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X