Το baby shower της Βίκυς Καγιά: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι μαθητές της λίγο πριν γίνει μανούλα [εικόνες]


Το baby shower της Βίκυς Καγιά: Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι μαθητές της λίγο πριν γίνει μανούλα [εικόνες]

Το baby shower είναι ένα trend που μας έχει έρθει από το εξωτερικό. Αν δεν το γνωρίζετε σας ενημέρωνουμε πως το διοργανώνουν οι φίλες της μέλλουσας μανούλας, λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Το trend αυτό έχει έρθει φυσικά και στη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια, το ακολουθούν πιστά κυρίως οι διάσημες Ελληνίδες.

Σήμερα, η Βίκυ Καγιά που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί, το Κρασσάκι, όπως η ίδια το αποκαλεί, δέχτηκε την πιο ωραία έκπληξη από τους μαθητές της στο Work Shop.

Ροζ μπαλόνια με τιάρες και τη λέξη "Princess", ροζ cup cakes, ροζ λουλούδια, δημιούργησαν ένα υπέροχο περιβάλλον που έμοιαζα σαν να είχε βγει από παραμύθι, που την έκαναν να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Ευτυχισμένη και τόσο συγκινημένη από την ωραία έκπληξη που την έκαναν, ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία που βλέπετε στο λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: "Baby shower έκπληξη από τους αγαπημένους μου μαθητές ήταν ό,τι  χρειαζόμουν  (και δεν περίμενα)!! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ!!".

Tags βικυ καγια, baby shower, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0364 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2428 s // Total time: 2.2791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X