Σιμόνη Σχίζα - Αλέξης Κανάρης: Ο υπέροχος γάµος τους στη Λευκωσία


Σιμόνη Σχίζα - Αλέξης Κανάρης: Ο υπέροχος γάµος τους  στη Λευκωσία

Δείτε φωτογραφίες

"Τα πάντα έγιναν έτσι όπως τα ονειρεύτηκα’’ έλεγε σε όλους η Σιµόνη Σχίζα, κόρη της αγαπηµένης ραδιοφωνικής παραγωγού του Ράδιο Πρώτο και παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ Ρούλας Γεωργιάδου, την εποµένη του λαµπερού γάµου της. Το ραντεβού του ζευγαριού µε τους καλεσµένους του δόθηκε στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λευκωσία, το Σάββατο 9 Μαΐου στις τέσσερις το απόγευµα. Το εκκλησάκι στόλισε από νωρίς, ο Μάριος Ίτσι µε εντυπωσιακές τρίχρωµες ορτάνσιες.

Ο γαµπρός Αλέξης Κανάρης έφθασε στην εκκλησία µε µηχανή µεγάλου κυβισµού, ντυµένος µε ισπανικό tuxedo κρατώντας µια ανθοδέσµη από ροζ παλ τριαντάφυλλα. Περίµενε 25 λεπτά, µέχρι η απαστράπτουσα Σιµόνη κάνει την εµφάνισή της σε µια παλιάς εποχής cabriole Rolls-Royce, στολισµένη επίσης µε ροζ τριαντάφυλλα, συνοδευόµενη από τον πατέρα της Ρένο Σχίζα και τη µητέρα της Ρούλα Γεωργιάδου. Το ροµαντικό νυφικό της από δαντέλα Zuhair Murad και κεντηµένο στο χέρι,- επιµελήθηκε ο Παντελής Μήτσου, έκλεψε τις εντυπώσεις. Κουµπάρος του ζευγαριού ήταν ο Μάριος Αντωνίου και κουµπάρες η Έλενα Isseyegh και η Otet Isseyegh, ενώ κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου ρόλο ψάλτη είχε ο Κύπριος θεολόγος Ανδρέας Πιτσιλλίδης.

Αφού ακολούθησε δεξίωση στους κήπους της εκκλησίας, το βράδυ το ζευγάρι παρέθεσε δείπνο για λίγους στο Hilton Park Λευκωσίας. Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στο χώρο περπατώντας σε ένα 50 µέτρων λευκό χαλί που στρώθηκε ειδικά για το γάµο στο χώρο, ενώ ο φωτισµός σε συνδυασµό µε τα λουλούδια έκαναν εφέ του πάγου. Η Ρούλα Γεωργιάδου έλαµπε από ευτυχία και φρόντισε η κόρη της να περάσει την οµορφότερη µέρα της ζωής της. Το ζευγάρι σύντοµα ετοιµάζει τον υπέροχο µήνα του µέλιτός του σε Λας Βέγκας, Λος Άντζελες και Χαβάη.  

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"

Tags Σιμόνη σχίζα, αλεξης καναρης, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8005 s (232 Queries.) // Parse time: 0.5417 s // Total time: 3.3423 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X