Τέλος στην κυτταρίτιδα με την Hot Paprika Cellulite Treatment


Τέλος στην κυτταρίτιδα με την Hot Paprika Cellulite Treatment

Το ilovestyle.com βρέθηκε στο Quick Spa, δοκίμασε την θεραπεία και την μοιράζετε μαζί σας!

Η κυτταρίτιδα και γενικότερα η καταπολέμηση της είναι κάτι που προβληματίζει την κάθε γυναίκα, ιδιαίτερα τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ και οι εμφανίσεις μας στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

Στον κόσμο της ομορφιάς υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα αλλά και θεραπείες που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα μας. Η είδηση πως το Quick Spa έχει εντάξει στο μενού των θεραπειών του την Hot Paprika Cellulite Treatment μας έχει κάνει να πάμε, να την δοκιμάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας…

Η θεραπεία είναι αποτελεσματική (θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή) και γίνεται με τα πολυβραβευμένα, οργανικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος ILCSI σε συνδυασμό με μασάζ που γίνεται από το έμπειρο προσωπικό του Quick Spa.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι παγκοσμίως γνωστά για τις φυσικές λύσεις και άκρως αποτελεσματικές θεραπείες που προσφέρουν.

Η θεραπεία σώματος με καυτή πάπρικα δημιουργήθηκε ειδικά από την εταιρία ILCSI για να βοηθήσει με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο την σύσφιξη του δέρματος, καταπολεμώντας συγχρόνως την κυτταρίτιδα, τις ραβδώσεις, τους κιρσούς και βελτιώνοντας την γενικότερη εμφάνιση του δέρματος.

Η καυτερή πάπρικα, το λάδι κανέλας και τα λοιπά ενεργά συστατικά που περιέχει η θεραπεία αυτή σε συνδυασμό με το ειδικό μασάζ που γίνεται, τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνουν την λεμφική λειτουργία, ενισχύουν τους ιστούς και απομακρύνουν τις τοξίνες, αναζωογονούν το δέρμα και καταπολεμούν δραστικά την κυτταρίτιδα.
Η θεραπεία σώματος με καυτή πάπρικα είναι επίσης εξαιρετική για την προθέρμανση πριν από τον αθλητισμό, εξουδετερώνει τα συμπτώματα της καθιστικής εργασίας, βελτιώνει την δυσκαμψία των μυών και των αρθρώσεων, και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος σε προβληματικές περιοχές.

Τα ILSCI  θεωρούνται μοναδικά στο χώρο της ομορφιάς και από το 2004 ανήκουν στο διεθνή οργανισμό "Superbrands". Είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά, ενεργά συστατικά όπως βότανα, φρούτα και λαχανικά, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα, δεν χρησιμοποιούν ζωικά συστατικά και όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις δικές τους καλλιέργειες και παράγονται βάσει των πρότυπων του Γερμανικού Πιστοποιητικού Ινστιτούτου Oμορφιάς  BDIH αλλά και των οργανισμών Austria Bio Garantie και Biokontroll Hungaria.

Τα Quick Spa είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων ILCSI στην Κύπρο και εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές θεραπείες ευεξίας για πρόσωπο και σώμα, που προσφέρουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χάρη στα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Κλείστε ραντεβού στο Quick Spa (Λευκωσία 22422422, Λάρνακα 24651000, Λεμεσός 25111777). Περισσότερες πληροφορίες στο www.quick-spa.com.cy ή στο www.facebook.com/quickspanicosia.

Tags Hot Paprika Cellulite Treatment, κυτταρίτιδα, cellulite, Quick Spa, θεραπεια κυτταρίτιδας με πάπρικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3443 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6048 s // Total time: 2.9491 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X