13 προτάσεις για κυριακάτικο brunch!


13 προτάσεις για κυριακάτικο brunch!

Τις Κυριακές ξυπνάμε πεινασμένοι!

Το Brunch είναι ένα γεύμα μεταξύ προγεύματος και μεσημεριανού το οποίο μπορεί να παραταθεί μέχρι τις 15.00 περίπου, κυρίως της Κυριακής. Πήρε το όνομά του από τα πρώτα γράμματα της αγγλικής λέξης πρόγευμα-(br)eakfast και της λέξης μεσημεριανό-l(unch). Άρχισε στην Αγγλία γύρω στο 1800, σε στυλ μπουφέ, ενώ έγινε πολύ δημοφιλές στην Αμερική κατά το 1930. Η συνήθεια ενστερνίστηκαν σταδιακά πολλές διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο, κάθε μια προσφέροντας τη δική της πινελιά. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο, αποτελώντας το νέο τρεντ! Τι λέτε λοιπόν, πάμε για brunh; Το στέκι σου θα το βρεις παρακάτω, εκτός κι αν το brunch σου θέλεις να το απολαύσεις στη Λευκωσία.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Bistrot 55

Σε μια υπέροχη περιοχή, στην οδό Ελευθερίας, στη Λεμεσό θα βρεις το Bistrot 55, ένας all day χώρος που θα σε χορτάσει και τα πρωινά σερβίροντάς σου υπέροχο brunch τις Κυριακές. Το brunch του έχει τέσσερις θεματικές για να επιλέξεις τις γεύσεις που προτιμάς: champagne €16.50), healthy (€13.50), traditional meets bistrot (€13) & bistrot 55 (€14.50). Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο απλό και εκτός concept, προφανώς και η επιλογή είναι δική σου. Μην ξεχνάς πως την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα το 1+1 στα brunches,“επιβάλλει” πολύ φαγητό και μεγάλη παρέα! (25212100) Ελευθερίας 55, παλιά Λεμεσός.

Dino Art Bistrot



Ο νεοσύστατος χώρος του Dino δεν σε προδίδει ούτε γαστρονομικά ούτε ατμοσφαιρικά. Εξ ου και σε καλοπιάνει από το πρωί μέχρι τις 11.30 περίπου με κρουασάν βουτύρου, φρυγανιές, toasted brioche, scrambled eggs, καπνιστό σολομό, ψημένο μπέικον και μούσλι με μέλι. Αν πάλι θες κάτι πιο 'δυνατό', μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άνοιξε τον κατάλογο και παράγγειλε ένα από τα πιάτα τού a la carte μενού που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ως brunch επιλογές.(25762030) Γλάδστωνος 137.

Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags food news, brunch, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0894 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3116 s // Total time: 3.4010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X