Το μυστικό για... σαρκώδη χείλη κρύβεται στο σωστό περίγραμμα!


Το μυστικό για... σαρκώδη χείλη κρύβεται στο σωστό περίγραμμα!

Aκολουθείσθε τους κανόνες...

Σε περίπτωση που δεν το είχες πάρει χαμπάρι γιατί είχες ας πούμε να ανησυχήσεις για το αν θα χρεοκοπήσουμε ή πότε θα προλάβεις να πλύνεις και να αποθηκεύσεις τα μάλλινα, να σε ενημερώσει πως η μικρότερη της φαμίλιας Kardashian, Kylie Jenner, κατόρθωσε να κάνει ντόρο γύρω από το όνομα της χάρη στα ενισχυμένα χείλη της που στην αρχή δήλωσε πως απέκτησε με κόλπο σφηνώνοντας τα σε ένα μικρό ποτηράκι και τα ρουφούσε μέχρι να μελανιάσουν και να διογκωθούν, προκαλώντας μια παγκόσμια, επικίνδυνη τάση, που ονομάστηκε "Kylie Jenner Challenge", για να παραδεχτεί τελικά στο τέλος πως έχει τοποθετήσει εμφυτεύματα.

Και τόσο καιρό ήθελα να δηλώσω "Άσε μας κουκλίτσα μου", αλλά όπως ανέφερα και στην αρχή, είχα και μάλλινα να μαζέψω, οπότε αντί να ασχοληθώ με την ηλίθια μέθοδο της Jenner για γεμάτα χείλη, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα βασικά. Δηλαδή, με την κλασική μέθοδο που θα δείξει πιο σαρκώδες το φυσικό σχήμα των χειλιών σας, απλώς μέσω της σωστής τεχνικής της εφαρμογής του μολυβιού χειλιών στο περίγραμμα τους.

Επιστροφή στα βασικά λοιπόν, με τους ακόλουθους κανόνες:

Προετοιμασία: Το μολύβι θα πρέπει να είναι πάντα καλά ξυσμένο

Ξεκινήστε από το κάτω χείλος, με το μολύβι να ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα του. Στη συνέχεια προχωρήστε στο άνω χείλος. Η γραμμή εδώ θα πρέπει να είναι πιο γεμάτη σε σχέση με εκείνη του κάτω χείλους.

Προσοχή! Ακολουθεί χρησιμότατο tip: Με ένα πινέλο για χείλη απλώστε ελαφρά το χρώμα από το περίγραμμα στα χείλη. Αυτό το τρικ όχι μόνο θα σας επιτρέψει να δέσει πιο ομοιόμορφα το χρώμα του κραγιόν με εκείνο του περιγράμματος, παράλληλα θα γεμίσει περισσότερο τα χείλη.

Αν θέλετε να τονίσετε ακόμα περισσότερο το "σούφρωμα" των χειλιών μπορείτε να απλώσετε έναν τόνο πιο ανοιχτό κονσίλερ στην περιοχή γύρω από το στόμα, ενώ το φινίρισμα με gloss ή τα glossy κραγιόν δείχνουν πάντα πιο γεμάτα τα χείλη.

Τέλος, ένας ακόμα βασικός κανόνας είναι να έχετε το νεσεσέρ σας ένα nude, ένα κόκκινο κι ένα ροζ μολύβι χειλιών, και λόγω θερινής περιόδου δεν θα ήταν κακή ιδέα να έχετε κι ένα κοραλί μολύβι χειλιών.

Tags beauty, lips, Ομορφια, προσωπο, χείλη, σαρκώδη χείλη, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7828 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4549 s // Total time: 2.2377 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X