Ελληνίδα ηθοποιός πήρε πτυχίο! [εικόνες]


Ελληνίδα ηθοποιός πήρε πτυχίο! [εικόνες]

Μαζί της η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της

Ο λόγος για την Ιωάννα Πηλιχού, η οποία ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η νεαρή ηθοποιός, αν και καθυστέρησε για λίγο καιρό τις σπουδές της στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, λόγω της ενασχόλησής της με την υποκριτική, ωστόσο κατάφερε να το ολοκληρώσει.

Μαζί της στην ορκωμοσία βρέθηκαν τόσο η μητέρας της όσο και ο αρραβωνιαστικός της προκειμένου να μοιραστούν τη χαρά της.
Η Ιωάννα ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, φωτογραφίες από την σημαντική, για εκείνη, ημέρα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τα αγαπημένα της πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί μαζί της.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ορκωμοσία! Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε αποχαιρετώ! Είμαι ευτυχισμένη με την μητέρα μου και τον άντρα μου στο πλευρό μου και τα πάντα είναι μαγικά”. Κατόπιν, ανέφερε: “Μαμά σε ευχαριστώ που ήσουν μαζί μου αυτή την σημαντική ημέρα! Χρόνια πολλά όμορφη μαμά μου!  Γιορτάζουμε σήμερα οι τρεις μας στην Θεσσαλονίκη την γιορτή σου και την αποφοίτησή μου”.

Tags showbiz κύπρος, gossip, ΠΤΥΧΙΟ, ιωάννα πηλιχού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9631 s (279 Queries.) // Parse time: 0.8664 s // Total time: 3.8295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X