Φουλ του Ριγέ


Φουλ του Ριγέ

Οι ρίγες δεν θα μπορούσαν να απέχουν από την καλοκαιρινή μόδα.

Ανάλογα με τα χρώματα που μπορείτε να τις βρείτε, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε άπειρα σύνολα για εναλλακτικές εμφανίσεις και διαφορετικά στυλ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω πώς μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο στυλ με τις ρίγες.

1. Τοπ με ρίγες €22.99 MANGO / 2. Blazer  με ρίγες €560 PINKO / 3. Λευκό παντελόνι Joseph  €250 MUST BOUTIQUE / 4. Παντελόνι €34.99 MANGO / 5. Τσαντάκι με αλυσίδα και ρίγες €49 ALDO / 6. Δερμάτινες γόβες €159 UTERQUE / 7. Πέδιλα €119 BAGATT

How to get the look:

  • Οι ρίγες σαν μοτίβο πολλές φορές μπορεί να αποτελέσουν και παγίδα και πιθανότατα να οδηγήσουν σε στιλιστικό παράπτωμα. Για να αποφύγετε τις υπερβολές επιλέξτε κομμάτια  με λεπτές αντί φαρδιές ρίγες.
  • Για ασφαλή αποτελέσματα επιλέξτε ένα ριγέ ρούχο και συνδυάστε το με κάτι ουδέτερο. Το λευκό με το μαύρο ή το λευκό με το μπλε αποτελούν τα κλασσικά παραδείγματα, ενώ οι πιο τολμηρές από εσάς μπορούν να παίξουν και με έντονα χρώματα.
  • Εάν διαθέτετε το στυλ και έχετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, δημιουργήστε ένα πιο  mix and match ύφος , συνδυάζοντας τις ρίγες με φλοράλ μοτίβα και σίγουρα θα ξεχωρίσετε.

 

Tags μόδα, ρεπορταζ, αγοράς, αγορα, ριγες, fashion, look


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3200 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6161 s // Total time: 2.9360 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X