Apivita Suncare Face the Sun


Apivita Suncare Face the Sun

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τη φωτογήρανση με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης

Η ολοκληρωμένη σειρά Αpivita Suncare διαθέτει προϊόντα που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αντιηλιακό.

Για πρώτη φορά μια αντηλιακή σειρά προσφέρει έως και διπλάσια προστασία από τη φωτογήρανση, τη Νο1 αιτία της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, χάρη στην αποκλειστική πατέντα Πρόπολης (Αριθμός πατέντας 1007520 - Βραβείο Καινοτομίας 2013).

APIVITA SUNCARE – ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
H σειρά APIVITA SUNCARE για το πρόσωπο περιλαμβάνει 6 προϊόντα με ή χωρίς χρώμα και δείκτες προστασίας SPF 50+, SPF50 και SPF30.

1. Κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF 50+/ UVA 35 82% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση και ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα. Το εκχύλισμα κόκκινων και καφέ φυκιών χωρίς ιώδιο προστατεύει από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Ιδανική για ανοιχτόχρωμες, ευαίσθητες και δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Συνιστάται η χρήση της όλο το χρόνο, ενώ είναι κατάλληλη και για μετά από θεραπείες με λέιζερ που καθιστούν την επιδερμίδα φωτοευαίσθητη. 

2. Κρέμα για επιδερμίδες με ΠΑΝΑΔΕΣ SPF 50/ UVA 26 77% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση και ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα. Τα βλαστοκύτταρα κρίταμου και η βιολογική αχιλλέα, μειώνουν τον αριθμό και την ένταση των πανάδων, αποχρωματίζουν δυσχρωμίες και φακίδες ενώ προλαμβάνουν τη δημιουργία νέων. Είναι κατάλληλη για επιδερμίδες που είτε παρουσιάζουν, είτε έχουν προδιάθεση για δυσχρωμίες. Ιδανική κατά την εγκυμοσύνη ή την εμμηνόπαυση.

3. Κρέμα με  ΧΡΩΜΑ για ΠΑΝΑΔΕΣ SPF 50/ UVA34 77% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με χρώμα, πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα. Τα βλαστοκύτταρα κρίταμου και η βιολογική αχιλλέα μειώνουν τον αριθμό και την ένταση των πανάδων, αποχρωματίζουν δυσχρωμίες και φακίδες ενώ προλαμβάνουν τη δημιουργία νέων. Είναι κατάλληλη για επιδερμίδες που είτε παρουσιάζουν, είτε έχουν προδιάθεση για δυσχρωμίες, ενώ προσφέρει μέτρια κάλυψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Οι φυσικές, ορυκτές χρωστικές (οξείδια σιδήρου και τιτανίου) εξασφαλίζουν λεία, λαμπερή επιδερμίδα με ματ όψη. Ιδανική κατά την εγκυμοσύνη ή την εμμηνόπαυση.

4. Κρέμα ελαφριάς υφής για λιπαρές - μεικτές επιδερμίδες SPF30/ UVA17 83% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα χάρη στο δραστικό μείγμα ιπποκάστανου, γλυκόριζας και πρόπολης. Με ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα, είναι ιδανική τόσο για νεανικές και λιπαρές επιδερμίδες όσο και για την αντρική επιδερμίδα.

5.Κρέμα ελαφριάς υφής για κανονικές - ξηρές επιδερμίδες SPF30/ UVA16 83% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση,  ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα, ολιγοσακχαρίτες υαλουρονικού οξέος και πανθενόλη για ενισχυμένη ενυδάτωση σε βάθος. Με ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα, χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση χωρίς λιπαρότητα, ιδανική τόσο για κανονικές, ξηρές όσο και για ώριμες επιδερμίδες.


6. Κρέμα ελαφριάς υφής ΜΕ ΧΡΩΜΑ SPF30/ UVA21 83% φυσικά συστατικά
Αντιηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας με χρώμα και πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, με ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα, ολιγοσακχαρίτες υαλουρονικού οξέος και πανθενόλη για ενισχυμένη ενυδάτωση σε βάθος. Προσφέρει φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο χάρη στις  ορυκτές χρωστικές (οξείδια σιδήρου και τιτανίου) που εξασφαλίζουν λεία, λαμπερή επιδερμίδα με ματ όψη. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανική για χρήση και ως ελαφρύ make up.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

H σειρά APIVITA SUNCARE για πρόσωπο και σώμα περιλαμβάνει 3 προϊόντα με δείκτες προστασίας SPF 50, SPF30, SPF 15 και ένα προϊόν After Sun.

1. Γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 50/ UVA 29 78% φυσικά συστατικά
Αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα, βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου που ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες, ευαίσθητες και δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες που δεν εκτίθενται συχνά στην ηλιακή ακτινοβολία και καίγονται εύκολα. Συνιστάται η χρήση του στα πρώτα μπάνια που υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ερυθήματος, ιδανικό και για όσους ασχολούνται με θαλάσσια σπορ και εκτίθενται πολλές ώρες στον ήλιο.

2. Γαλακτωμα προσώπου και σώματος SPF 30/ UVA 16 84% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακό γαλάκτωμα υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, ενυδατική και αντιοξειδωτική θαλάσσια λεβάντα, βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου που ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Με ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Ιδανικό για πιο ανθεκτικές επιδερμίδες που μαυρίζουν σχετικά εύκολα.

3. Λάδι για βαθύ μαύρισμα SPF 15/ UVA 11 84% φυσικά συστατικά

Αντιηλιακό λάδι σώματος μεσαίας προστασίας, με βιολογική λάδι ελιάς και ηλίανθου που ενυδατώνουν σε βάθος και βιολογικά εκχυλίσματα σταφυλιού και ροδιού που ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας. Χαρίζει βαθύ μαύρισμα χάρη στο προστατευτικό εκχύλισμα καρότου, έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα και είναι ιδανικό για επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα και για όσους θέλουν ένα βαθύ μαύρισμα μετά τα πρώτα μπάνια.

4. ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ενυδατική δροσιστική κρέμα-gel, 96% φυσικά συστατικά

Ενυδατική και δροσιστική κρέμα - gel για πρόσωπο και σώμα με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ενυδατώνει, καταπραΰνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή χάρη στη θαλάσσια λεβάντα, τη βιολογική αλόη, το αμυγδαλέλαιο και το εκχύλισμα σύκου, ενώ το εκχύλισμα αγγουριού χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς. Με υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα, είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.


ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

H παιδική και βρεφική σειρά APIVITA SUNCARE για πρόσωπο και σώμα περιλαμβάνει 2 προϊόντα με δείκτη προστασίας SPF 50 (100ml. και Smart Pack 200ml) και ένα Eco – Bio προϊόν SPF30.

1. Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα για ΠΑΙΔΙΑ SPF 50/UVA 29 78% φυσικά συστατικά
Αντιηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα  υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Με φρουτένιο άρωμα βερίκοκο, προστατεύει αποτελεσματικά από την ήλιο και παράλληλα περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα χάρη στην βιολογική αλόη, τα βιολογικά έλαια ελιάς και ηλίανθου, την πανθενόλη και τη βιολογική καλέντουλα.

2. ECO-BIO γαλάκτωμα για το Πρόσωπο και το Σώμα για βρέφη και παιδιά με SPF 30/ UVA10 100% φυσικά συστατικά
Πιστοποιημένο ECO-BIO αντιηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα υψηλής προστασίας με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική και βρεφική επιδερμίδα. Μόνο με φυσικά φίλτρα, προστατεύει αποτελεσματικά από την ήλιο και παράλληλα περιποιείται εντατικά και καταπραΰνει την επιδερμίδα χάρη στο  μελισσοκέρι, τα βιολογικά έλαια ελιάς και ηλίανθου, τη βιολογική αλόη, την πανθενόλη και τη βιολογική καλέντουλα.

Tags APIVITA SUNCARE, apivita, SUNCARE, beauty, body, face, Ομορφια, προσωπο, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9227 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4126 s // Total time: 3.3353 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X