Costa Coffee Central. Νέο look, ίδια πάντα απόλαυση!


Costa Coffee Central. Νέο look, ίδια πάντα απόλαυση!

Αν πριν θεωρούσατε το Costa Coffee Central τον αγαπημένο σας χώρο για να απολαύσετε τον καφέ σας, σωστά κάνατε. Τώρα έγινε ακόμη καλύτερο, ακόμη πιο αγαπημένο για όλους!

Το Costa Coffee Central, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, το πρώτο από τα πολλά Costa που άνοιξαν στην Κύπρο,  ανακαινίστηκε επίσης πρώτο με το νέο στιλ "New Global Design", μετά την Αγγλία. Με νέα, φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση, βασισμένη στο ξύλο και στο τούβλο και με τα άνετα, σχεδόν σπιτικά έπιπλα, απογειώνει τις αισθήσεις και προσφέρει τον ιδανικό χώρο για τις όλες εκείνες, τι μικρές καθημερινές στιγμές που κάνουν τη ζωή σας πιο ευτυχισμένη.

Το νέο Costa Coffee Central, είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να κάνετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού άνετα και ήσυχα. Να διαβάσετε για τη σχολή σας ή ακόμα για την ευχαρίστηση σας, επιλέγοντας έναν τίτλο από την βιβλιοθήκη. Είναι ο χώρος, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε την παρέα σας, την ίδια ώρα που τα παιδιά σας θα παίζουν με ασφάλεια στον νέο, πολύχρωμο παιδότοπο. Πάνω απ’ όλα όμως, το ανανεωμένο Costa Coffee Central είναι το μοναδικό μέρος που μπορείτε να απολαύσετε την αυθεντική γεύση του ιταλικού καφέ, συνοδεία των πιο γευστικών σνακ και γλυκών.

 

Tags νεα&προτάσεις, food news, costa coffee, καφε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1147 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4818 s // Total time: 2.5965 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X