Έλεος! Δείτε πόσα ζήτησε η Naomi Campbell από όσους...πήγαν στο πάρτυ γενεθλίων της! [εικόνες]


Έλεος! Δείτε πόσα ζήτησε η Naomi Campbell από όσους...πήγαν στο πάρτυ γενεθλίων της! [εικόνες]

Σε μια πολύ προκλητική κίνηση προχώρησε η \"μαύρη γαζέλα\"

Σε μια πολύ προκλητική κίνηση προχώρησε η Naomi Campbell κατά την διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων της για την συμπλήρωση 45 χρόνων ζωής!

Η "μαύρη γαζέλα" που εκτός από την ομορφιά της είναι διάσημη και για τον "στραβό" της χαρακτήρα, διοργάνωσε ένα πολύ λαμπερό πάρτι στη Νότιο Γαλλία όπου κάλεσε πολλούς διάσημους φίλους της, αλλά και πολύ κόσμο που δεν ανήκει στον χώρο της showbiz.

(Η Naomi μέσα στο άσπρο Atelier Versace φόρεμα της)

Οι πρώτοι όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, την έβγαλαν… "λάδι", οι κοινοί θνητοί απεναντίας υποχρεώθηκαν να πληρώσουν ένα αστρονομικό ποσό επειδή είχαν την… "τιμή" να βρίσκονται σε ένα prive γεγονός της Naomi.

Θέλετε να μάθετε πόσα έσκασαν; 1.800 δολάρια, δηλαδή 1.650 ευρώ, τα οποία έβγαλαν από την τσέπη τους με την... αφορμή της φιλανθρωπίας.

Όπως αναφέρει σήμερα η New York Daily News, οι non-celebrities καλεσμένοι της Κάμπελ πλήρωσαν για να είναι στη λίστα (καλεσμένων), καθώς η Naomi ήθελε να επωφεληθεί από την ελίτ των ανθρώπων που είχαν δώσει τις προηγούμενες ημέρες το "παρών" στο Φεστιβάλ των Καννών και στο event amfAR κατά του AIDS.

(Η Naomi Campbell αγκαλιά με τον Leonardo Dicaprio και την Mary J. Blidge)

Αφού λοιπόν "έσκασαν" που "έσκασαν" 1.650 ευρώ, η Naomi τους έστησε κι από πάνω, αφού την περίμεναν να φτάσει στο πάρτι για ώρες, με την Ναόμι να έρχεται τελικά μετά τα μεσάνυχτα, την ώρα που οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν εκεί από τις 21:00!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ NAOMI CAMPBELL ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ:

"Η Naomi διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων στις Κάννες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μερικοί από τους καλεσμένους προσκλήθηκαν μόνο και μόνο για να στηρίξουν οικονομικά την φιλανθρωπική της οργάνωση Fashion For Relief, σε συνδυασμό βέβαια με την παρουσία τους στα γενέθλια".

Tags Naomi Campbell, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0794 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4921 s // Total time: 2.5714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X