Pretty Pastels


Pretty Pastels

Ένα \"ρομαντικό\" ρεπορτάζ αγοράς από την Fashion editor του I Love Style αποκλειστικά για εσάς.

Αυτή τη σεζόν, οι παστελ αποχρώσεις φαίνεται πως έχουν υπερισχύσει των έντονων χρωμάτων, καθώς έχουν κυριαρχήσει σχεδόν σε όλες τις κολεξιόν, με χαρακτηριστική αυτή του οίκου Louis Vuitton. Ανανεώστε τηn γκαρνταρόμπα σας και το στυλ σας, με τις γλυκές αυτές αποχρώσεις και θα ξεχωρίσετε αμέσως.

1. Φόρεμα με ζώνη Oasis €82 DEBENHAMS / 2. Γυαλία ηλίου €99,95 UTERQUE / 3. Φόρεμα €79,95 ZARA / 4.Φόρεμα €99.95 ZARA / 5. Παντελόνι τύπου harem €79,95 MASSIMO DUTTI / 6. Ρολόι χεριού από ατσάλι με λουράκι σιλικόνης και κρύσταλλα αδιάβροχο OXETTE / 7. Δερμάτινη τσάντα φάκελος €34,90 ACCESSORIZE / 8. Σουέτ γόβα €99 ALDΟ

How to wear it:

  • Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε, ψάξτε για χρώματα όπως το απαλό κίτρινο, ροζ  και μπεζ , συνδυάστε τα μεταξύ τους, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ralph Lauren στην κολεξιόν του.
  • Το μειονέκτημα των αποχρώσεων αυτών αφορά ειδικά τις πιο μικροκαμωμένες γυναίκες, καθώς έχουν την τάση να προσθέτουν λίγα επιπλέον κιλά, ενώ η διαφορά αυτή είναι λιγότερο αισθητή στις ψηλότερες.
  • Είναι μια τάση που θα μπορούσατε να την παραβλέψετε σε περίπτωση που δεν σας κολακεύει. Εάν όμως δεν θέλετε να την αποκλείσετε τελείως τότε προσθέστε απλά λεπτομέρειες από τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ σε παστέλ απόχρωση.
  • Για πιο εναλλακτικά σύνολα, προσθέστε τόνους neon χρωμάτων και σίγουρα θα ξεχωρίσετε.

Tags μόδα, ταση, παστελ, pastel, woman, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8733 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2823 s // Total time: 3.1556 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X