Ice Power Plus: O σύμμαχός σας ενάντια στον πόνο


Ice Power Plus: O σύμμαχός σας ενάντια στον πόνο

Όλες οι λεπτομέρειες

Η κρυοθεραπεία είναι μία από τις παλιές και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς. Στην αθλητιατρική, μάλιστα, η ψύξη χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ σήμερα είναι η γενικά αποδεκτή μέθοδος θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας είναι φυσικό να μας έχει κάνει λιγότερο ανεκτικούς στον πόνο και περισσότερο επιρρεπείς σε μικροτραυματισμούς και άλλους πόνους, λόγω της καθιστικής ζωής μας.  

Για όσους, λοιπόν, υποφέρουν από ξαφνικό πόνο στους μυς ή παρουσιάζουν οίδημα και φλεγμονή, το Ice Power Plus είναι ιδανικό για να μειώσει αποτελεσματικά αυτά τα προβλήματα. Κι αυτό επειδή ανακουφίζει γρήγορα και αποτελεσματικά από τον πόνο, τη φλεγμονή και το οίδημα. Συγκεκριμένα, το Ice Power Plus απελευθερώνει την υπερβολική πίεση των μυών που σχετίζεται με μακροπρόθεσμους πόνους, και επιπλέον, το MSM που περιέχει, βοηθά να ενισχυθεί η επίδραση του Cold Gel.

Το MSM είναι μια θεϊκή ένωση που αποτελείται από μικρά μόρια που βρίσκονται σε ορισμένα είδη τροφίμων, όπως καφέ, τσάι, πράσινα λαχανικά. Το θείο είναι ένα από τα ανόργανα συστατικά απαραίτητα για τον άνθρωπο. Όταν, λοιπόν, παρουσιάζεται φλεγμονή, η περιεκτικότητα σε θείο στις αρθρώσεις, μειώνεται. Εδώ, όμως, έγκειται η χρήση του MSM, αφού παρέχει τη θεραπεία για προβλήματα στις αρθρώσεις. Έτσι, το Ice Power Plus ανακουφίζει από τη φλεγμονή, βελτιώνει την αποκατάσταση των μυών, μειώνει το οίδημα και ανακουφίζει τα συμπτώματα της κόπωσης και των επώδυνων μυών και αρθρώσεων. Εάν, λοιπόν, υποφέρετε από παρατεταμένους πόνους, συστήνεται να χρησιμοποιείτε το Ice Power Plus με MSM.

Το Ice Power Plus εισάγεται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €11.20 (100 ml).
 

Tags Ice Power Plus, Living, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1234 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5563 s // Total time: 3.6797 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X