Αποκάλυψη-σοκ της Έλενας Παπαρίζου: "Αυτή είναι η γυναίκα που έσωσε τη ζωή μου"


Αποκάλυψη-σοκ της Έλενας Παπαρίζου: "Αυτή είναι η γυναίκα που έσωσε τη ζωή μου"

Είδε τον χειρότερο εφιάλτη της να παίρνει σάρκα και οστά

Πάλευε με νύχια και με δόντια να ξεφύγει από τη "φυλακή" της κατάθλιψης, όμως μάταια. Ο πόνος δεν έλεγε να φύγει, μέχρι τη στιγμή που μια γυναίκα μπήκε στη ζωή της Έλενας Παπαρίζου, δίνοντας τέλος στον Γολγοθά της.

Ο θάνατος του πολυαγαπημένου της πατέρα Γιώργου ήταν η αρχή του μαρτυρίου της που κράτησε σχεδόν δύο χρόνια. Η τραγουδίστρια τότε κλείστηκε στον εαυτό της, δεν ήθελε τίποτα και κανέναν, ενώ αμέτρητες φοβίες στοίχειωναν το μυαλό της. Θέλοντας να απαλλαγεί από αυτόν τον εφιάλτη, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. Ποτέ της δε θα ξεχάσει την ημέρα που για πρώτη φορά αντίκρισε την ψυχολόγο της ξεκινώντας ψυχοθεραπεία. Το γεγονός μάλιστα πως και οι δύο μιλούσαν Σουηδικά δημιούργησε ένα απίστευτο δέσιμο ανάμεσά τους. "Αισθάνθηκα ότι πηγαίνοντας σε Σουηδέζα ψυχολόγο μπορούσα να εκφραστώ καλύτερα", παραδέχτηκε πρόσφατα η τραγουδίστρια.

Η γυναίκα αυτή μπόρεσε να κερδίσει από το πρώτο λεπτό την εμπιστοσύνη της Έλενας, κάνοντάς τη να μιλήσει για όλα αυτά που τη βασάνιζαν. Αν και μέχρι τότε ήταν διστακτική, η ηρεμία που απέπνεε η συγκεκριμένη γυναίκα μπόρεσε να της δώσει όλη τη δύναμη που χρειαζόταν. "Νιώθει πως χρωστά πολλά στην ψυχολόγο της, γι' αυτό κάθε φορά που βρίσκεται στη Σουηδία φροντίζει να την επισκέπτεται», αποκαλύπτει στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας. Έχοντας ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές της, η Έλενα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε εμπόδιο. Με τη στήριξη άλλωστε του εδώ τρεισήμισι χρόνια αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη ξέρει πως δεν πρόκειται να "ξανακυλήσει".

Tags ελενα παπαριζου, ψυχολόγος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5360 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3649 s // Total time: 2.9009 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X