O λόγος που κλήθηκε ο Αρναούτογλου να απολογηθεί για την αδικοχαμένη Άννυ


O λόγος που κλήθηκε ο Αρναούτογλου να απολογηθεί για την αδικοχαμένη Άννυ

Τι συνέβη; 

Έντονη την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί δημοσίως για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του για το ειδεχθές έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, ένιωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.  Καλεσμένος στα "Καρντάσιανς" ο Δημήτρης Σούρας, θα έκανε μια αποκάλυψη για την υπόθεση της μικρής Άννυς, τονίζοντας πως η ανακρίτρια δεν κάλεσε ποτέ τον φίλο του παιδοκτόνου, τον Νίκι, που είναι βασικός μάρτυρας για να δώσει την κατάθεσή του .

Την επόμενη μέρα προβολής της εκπομπής και μετά από όσα ελέχθησαν στον αέρα, η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων με ανακοίνωση της, υποστήριξε πως ο μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει στις 2 Ιουνίου, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο και η ανακρίτρια υπέβαλλε νέο αίτημα ώστε να μπορέσει ο ίδιος να μιλήσει για όλα στη Βουλγαρία όπου και βρίσκεται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ενημερώθηκε για τις εξελίξεις αλλά και την επιστολή που έφτασε στο γραφείο του, έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

"Έχω την υποχρέωση να αποκαταστήσω την αλήθεια για ένα σοβαρό γεγονός που έγινε την Τρίτη. Είχαμε φιλοξενήσει τον Δημήτρη Σούρα που αναφέρθηκε σε ορισμένες πτυχές της τραγικής υπόθεσης της μικρής Άννυς. Όπως διαπιστώσαμε σήμερα, μερικές αναφορές δεν ήταν ακριβείς, ειδικά όσον αφορά το έργο της ανακρίτριας. Ουδέποτε υιοθετήθηκαν τα λόγια γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε ποτέ τι θα ειπωθεί. Ποτέ δεν υιοθετήθηκαν και ούτε υιοθετούνται ούτε από τη δική μας εκπομπή, ούτε από καμία εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά και από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 και πολύ περισσότερο και από το δελτίο ειδήσεων", ανέφερε ο παρουσιαστής.

Tags γρηγορης αρναουτογλου, διασημοι, showbiz κύπρος, αννυ, gossip, Δημήτρης Σούρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2144 s (246 Queries.) // Parse time: 0.2617 s // Total time: 3.4761 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X