Ελένη Μενεγάκη: Το περιστατικό που διηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής της!


Ελένη Μενεγάκη: Το περιστατικό που διηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής της!

Η παρουσιάστρια κάνει flashback στο παρελθόν της!

Με αφορμή ένα αφιέρωμα που έκανε η Αντωνία Καλλιμούκου σε αγωνιστικά άλογα και προβλήθηκε στην εκπομπή "Ελένη", το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί, πριν μερικά χρόνια, στα γυρίσματα της εκπομπής.

"Ρε παιδιά, θυμάστε στην Κυλλήνη όταν πηγαίναμε με την εκπομπή, που στην έναρξη της πρώτης μέρας εγώ έπρεπε να είμαι πάντα πάνω σε ένα άλογο, σε αυτή την υπέροχη παραλία χιλιομέτρων της Κυλλήνης και να κόβω βόλτες;" ανέφερε με σαρκαστικό ύφος η 45χρονη παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: "Είχα πάντα την έννοια... Να με καίει ο ήλιος, να έχω το μικρόφωνο, η κάμερα να πρέπει να με πιάσει, το άλογο να μην έχω αίσθηση αν θα με πετάξει ή θα με κρατήσει κι εγώ (με ύφος) "όλα είναι τέλεια εδώ στην Κυλλήνη". Έκανα βόλτα με το άλογο στην παραλία...".

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας: "Εν τω μεταξύ, μου λέγανε "έλα γρήγορα, ξεκινάμε, ανέβα!" κι εγώ να λέω "Κάτσε, χρυσέ μου, δεν ξέρω... Έχω ξανανέβει σε άλογο; Να φωνάζουν "Έλα, ανεβάστε την! Ρίξτε τη πάνω στο άλογο". Τι ρίχτε τη ρε;".

Δες το απόσπασμα, αλλά και το ατμοσφαιρικό ρεπορτάζ της Αντωνίας Καλλιμούκου:

Tags ελενη μενεγακη, αλογο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4578 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2563 s // Total time: 2.7141 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X