4 τρόποι για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα αμέσως τώρα


4 τρόποι για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα αμέσως τώρα

Μαγικά και έξυπνα μπορείς να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδά σου στα γρήγορα. 

-Αν πρόκειται να γδυθείς σήμερα, είτε γιατί έχεις κάποια φωτογράφιση, είτε γιατί θέλεις να βάλεις το καυτό φόρεμά σου στη βραδινή σου έξοδο, σου έχουμε τη λύση! Άπλωσε ένα λαδάκι σώματος στα πόδια σου και κάνε δυνατό μασάζ. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το φλοιό πορτοκαλιού και η διαφορά φαίνεται αμέσως μετά το έντονο μασάζ.

-Αν θες να φορέσεις το μπικίνι σου αύριο, ο πιο γρηγορος τρόπος για να κρύψεις τα λακάκια της κυτταρίτιδας, είναι να απλώσεις στα πόδια σου μια κρέμα μαυρίσματος, πριν πας για ύπνο. Το μαύρισμα πάντα κρύβει τις ατέλειες, γι’ αυτό και τον Αύγουστο, προς το τέλος των διακοπών μας, φαινόμαστε πιο σέξι.

- Αν πάλι, θέλεις να έχεις τα πόδια των μοντέλων της Victoria's Secret, τότε μια επίσκεψη σε δερματολόγο είναι απαραίτητη. Εκείνος θα σου πει ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα. Υπάρχουν κατάλληλα μηχανήματα που βοηθάνε και τα αποτελέσματά τους είναι θεαματικά. Βέβαια, κοστίζουν.

- Υπάρχει όμως τρόπος να πάρεις και μόνη σου την κατάσταση στα χέρια σου. Προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και νιακιναμίδη, τονώνουν το κολλαγόνο του σώματος, το οποίο βοηθάει να μειωθεί η κυταρρίτιδα και να μην είναι τόσο ορατή. Υπάρχουν και κρέμες κατά του τοπικού πάχους, που περιέχουν καφεϊνη και βοηθούν το σώμα να απαλλαγεί από το λίπος. Η καρνιτίνη είναι αυτή που βοηθά να μετατρέπεται το λίπος σε ενέργεια. Αυτή υπάρχει σε διάφορες κρέμες στην αγορά.

Tags κυτταρίτιδα, συσφιξη, κρεμες, Σώμα, ποδια, γλουτοι, καλοκαιρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1988 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2161 s // Total time: 2.4150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X