16+1 καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις


16+1 καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Time Out έφτιαξε για σένα τη λίστα του καλοκαιριού

Το φετινό καλοκαίρι, σε επίπεδο live συναυλιών, είναι ίσως το πιο πλούσιο των τελευταίων χρόνων. Και να φανταστείς, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε που θα προκύψουν στην πορεία. Πέρα όμως από τις συναυλίες του Ιουνίου που ήδη ανακοινώσαμε, όπως της Ευρυδίκης με την Ηρώ, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Γιάννη Χαρούλη, του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Φοίβου Δεληβοριά, το συναυλιακό καλοκαίρι της Κύπρου είναι πολύ πλούσιο!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας
Φιλανθρωπική συναυλία στις 9 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Σύνδεσμο Φίλων της θεραπευτικής κοινότητας "Αγία Σκέπη". Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €15 και €20 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, στα ACS Courier και στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική χρονιά! Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και απέσπασαν θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στη παράσταση ΠΙΑΦ, ξανασυναντάει τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Στην Κύπρο θα βρεθεί στις 17 Ιουλίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς και την επομένη, στις 18 Ιουλίου, στο Παραλίμνι.

Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags go out, διασκεδαση, μουσικη, συναυλιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8319 s (233 Queries.) // Parse time: 1.6623 s // Total time: 4.4942 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X