Η Κύπρια γυναίκα και το σεξ


Η Κύπρια γυναίκα και το σεξ

Διαβάστε τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας!

Πριν από λίγο καιρό προέκυψαν ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την Κύπριας γυναίκας και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Την έρευνα πραγματοποίησε η Prime Market Research and Consulting Ltd για λογαριασμό της ‘Λαϊκής Τράπεζας’ και του περιοδικού ‘Madame Figaro’, με σκοπό τη γενικότερη αποκωδικοποίηση του DNA της Κύπριας γυναίκας.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

1. Οι μισές από τις ερωτηθείσες (52,38%) απάντησαν ότι απολαμβάνουν το σεξ, 1 στις 4 απάντησε ‘κάποιες φορές’, ενώ μόνο ένα ποσοστό 3,17% έδωσε αρνητική απάντηση. Αξίζει, παρόλα αυτά, να σημειωθεί ότι περίπου 1 στις 3 γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 35-44 και 45-54 δηλώνει πως δεν απολαμβάνει το σεξ!

2. Σχεδόν 9 στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι το σεξ είναι αναγκαίο στη ζωή τους. Οι περισσότερες από αυτές (ηλικιακά) ανήκουν στην κατηγορία 25-34 (95,87%), ενώ μεγάλο είναι και το ποσοστό των γυναικών άνω των 65 που πιστεύουν στη σημαντικότητα του σεξ (67,54%).

3. Θέλεις να μάθεις πώς ‘στέκονται’ οι Κύπριες γυναίκες απέναντι στις εξωσυζυγικές σχέσεις; Στο ερώτημα αν θεωρούν πως είναι ασυγχώρητη αμαρτία και παραβίαση της θείας εντολής, περίπου 2 στις 3 απάντησαν καταφατικά, ενώ παρόμοιο ήταν και το ποσοστό που υποστηρίζουν ότι είναι απαράδεκτο ατόπημα και παραβίαση των κοινωνικών αξιών. Σε μια άλλη παράμετρο, περισσότερες από τις μισές γυναίκες θεωρούν πως πρόκειται για ανθρώπινη αδυναμία/λάθος και ότι μπορούν να το κατανοήσουν σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ μόνο 1 στις 4 γυναίκες συμφωνεί πως πρόκειται για μια φυσική ανάγκη που είναι αποδεκτή στις σύγχρονες κοινωνίες. Να θεωρήσουμε άρα ότι 1 στις 4 έχει απατήσει το σύντροφό της;

4. Ένα πολύ υψηλό ποσοστό των γυναικών (71,20% ) δε θεωρεί  λανθασμένο μια γυναίκα να έχει σεξουαλική ζωή πριν το γάμο. Ένα ποσοστό που φανερώνει πόσο έχουν αλλάξει οι αξίες διά μέσου των χρόνων, αφού σε μια παρόμοια έρευνα που είχε γίνει το 1978 στην Κύπρο, μόλις το 12,20% των γυναικών ήταν υπέρ του σεξ πριν το γάμο, ενώ το 82,90% τασσόταν εναντίον.
 

Tags σεξ, σχεσεις, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1932 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2025 s // Total time: 2.3957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X