Από τη "Μουρμούρα" στο Hollywood: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος μετακομίζουν στην Αμερική


Από τη "Μουρμούρα" στο Hollywood: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος μετακομίζουν στην Αμερική

Ετοιμάζονται να ζήσουν το Αμερικάνικο όνειρο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στη σειρά που πρωταγωνιστούν. Μέσω της "Μουρμούρας", μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί, τόσο στο ευρύ κοινό, αλλά και στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όπου οι μετοχές τους ανέβηκαν κατακόρυφα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ελληνικού εντύπου, οι δυο τους ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μετά το τέλος των γυρισμάτων του σίριαλ θα "ανοίξουν" τα φτερά τους για τη Νέα Υόρκη, θα κι αυτό γιατί η μελαχρινή ηθοποιός ήθελε από καιρό να βρεθεί εκεί για σπουδές υποκριτικής και ο σύντροφός της αποφάσισε να μην την αποχωριστεί και να την ακολουθήσει δοκιμάζοντας την τύχη του στο "Μεγάλο Μήλο".

Ήδη στην Ελλάδα, οι δύο ηθοποιοί είχαν δεχτεί πληθώρα επαγγελματικών προτάσεων για μια σειρά δυνατών θεατρικών δουλειών. Εκείνοι, όμως, επιθυμούσαν να αποκτήσουν εμπειρίες "εκτός των τειχών", είτε μέσω μαθημάτων, είτε μέσω ξένων παραγωγών. Μάλιστα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αρνήθηκε να κρατήσει έναν από τους πιο βασικούς ρόλους στο μιούζικαλ "Nine" του Γιάννη Κακλέα στο Pantheon, ενώ ο Πάνος Βλάχος είπε όχι –μεταξύ άλλων- και στο "Πιο λάθος πεθαίνεις", που θα ανέβει στο θέατρο Αποθήκη.

Αυτήν την περίοδο κάνουν γυρίσματα για το νέο κύκλο της «Μουρμούρας», που θα δούμε την επόμενη σεζόν, ενώ ο Πάνος Βλάχος κάνει πρόβες και για τις "Εκκλησιάζουσες" που θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο και σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Αμερική πρόκειται να καθίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Tags showbiz κύπρος, gossip, hollywood, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Βλάχος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5636 s (228 Queries.) // Parse time: 2.1085 s // Total time: 4.6721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X