Ρόγιαλ: Η ιδανική επιλογή να "φιλοξενήσει" το γαμήλιο party σας


Ρόγιαλ: Η ιδανική επιλογή να "φιλοξενήσει" το γαμήλιο party σας

Στην καρδιά της Λευκωσίας

Το Ρογιαλ είναι ένα πετρόκτιστο θέατρο το οποίο κτίστηκε περί τα τέλη της δεκαετίας του 1940, ένα από τα πρώτα κινηματοθέατρα της Κύπρου, το οποίο φιλοξενεί εκδηλώσεις από κονσέρτα μουσικής, θέατρα και συνέδρια μέχρι εκθέσεις και κοινωνικά ιδιωτικά πάρτι όπως δεξιώσεις γάμων και βάφτισης.

Κατά την πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εγκατάσταση τελευταίας τεχνολογίας  επαγγελματικού εξοπλισμού (εικόνας/ήχου/φωτών), στη διατήρηση πολλών αυθεντικών στοιχείων της αρχιτεκτονικής του κτιρίου, στη δημιουργία κουζίνας και πιάτων υψηλών προδιαγραφών και στην κάλυψη παρασκηνιακών αναγκών με ένα μεγάλο διατηρητέο σπίτι το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος της σκηνής. 

Στο κυρίως κτίριο του Ρογιαλ υπάρχουν και άλλες αίθουσες υποδοχής και δεξιώσεων οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι διαλείμματος, σερβιρίσματος φαγητού, ή χώροι δεξιώσεων κοκτέιλ όταν η κύρια αίθουσα χρησιμοποιείται, ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα για μικρότερες εκδηλώσεις.

Το πιο επιβλητικό στοιχείο αυτού του χώρου είναι χωρίς αμφιβολία η κυλιόμενη στέγη που μπορεί να ανοίξει και να σκεπάσει την εκδήλωσή σας με τις ξάστερες νύχτες της παλιάς Λευκωσίας.

Προσφέροντας έναν εναλλακτικό χώρο εντελώς ασυνήθιστο, το Ρογιαλ βρίσκεται σε μία δική του βαθμίδα. Χωρίς προηγούμενο στο είδος του, αποτελεί κόσμημα στην καρδιά του κέντρου της Λευκωσίας. Το Ρογιαλ μπορεί να δώσει στους καλεσμένους σας την εμπειρία μίας πόλης που ξεχειλίζει ιστορία από κάθε πέτρα που απαρτίζει τα ενετικά τείχη τα οποία περικυκλώνουν αιώνες παράδοσης και κουλτούρας.

Royal Hall: Ξάνθης Ξενιέρου 29,1015, Παλιά Λευκωσία(Παρά του κυκλικού κόμβου ‘ΟΧΙ’), τηλ:22375984, info@theroyal.com.cy, www.theroyal.com.cy


Tags ρογιαλ, royal hall, Γαμος, δεξιωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5652 s (236 Queries.) // Parse time: 0.8436 s // Total time: 3.4088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X