Γκαγκάκη για Μελέτη: “Θέλαμε να την κάνουμε τη νέα Μενεγάκη”


Γκαγκάκη για Μελέτη: “Θέλαμε να την κάνουμε τη νέα Μενεγάκη”

Δείτε το βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη είχε αναλάβει το Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

Χαρακτηριστικά είπε: “Θεωρώ ότι το σύστημα ήταν πρόβλημα στην Ελεονώρα. Αυτό που συνέβαινε στην Ελεονώρα εκείνη την περίοδο -με εμένα να έχω παίξει σημαντικό ρόλο - ήταν λίγο άγριο. Δεν ξέρω αν άλλος, με διαφορετικό χαρακτήρα και οικογενειακό περιβάλλον, ήταν πιο σκληρός, αλλά θυμάμαι να την παίρνω και να πηγαίνουμε σβάρνα στα μπουζούκια για να γνωρίσει ανθρώπους. Της έλεγα τι να φοράει και τι να λέει. Το πρόγραμμα που της είχα βάλει ήταν εκτός ελέγχου”.

Ο ΑΝΤ1 ήθελε να δημιουργήσει τη "νέα Μενεγάκη" με την Ελεονώρα Μελέτη; "Νομίζω πως αυτός ήταν ο σκοπός. Δεν το είχα ως κατεύθυνση, αλλά εκείνη την εποχή όταν έλεγες πρωινό και ΑΝΤ1, έλεγες αυτό. Θυμάμαι να με παίρνει τηλέφωνο έξω από μαγαζί και να μου λέει ότι είναι η Μενεγάκη μέσα και να της λέω από πού να μπει. Τρελά πράγματα. Ψυχαναγκαστικά πράγματα”.

Tags Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Γκαγκακη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2628 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2387 s // Total time: 2.5015 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X