10 χρόνια Costa Coffee Κύπρου,10 χρόνια γεμάτα αγάπη και επιτυχίες!


10 χρόνια Costa Coffee Κύπρου,10 χρόνια γεμάτα αγάπη και επιτυχίες!

Τα Costa Coffee γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρo, γεμάτα με την αυθεντική γεύση του ιταλικού καφέ, γεμάτα από μικρές, καθημερινές στιγμές ευτυχίας που μοιράστηκαν με όλους μας

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, τα Costa Coffee διοργάνωσαν, την Τρίτη 16 Ιουνίου,  διάσκεψη τύπου για τα Μ.Μ.Ε. στην οποία παρουσίασαν όλα τα επιτεύγματα αυτής της 10ετούς πορείας που έχει το αυθεντικό άρωμα της επιτυχίας. Γιατί όταν πριν από 10 χρόνια εγκαινιάστηκε το πρώτο Costa Coffee  στη Λευκωσία, κανένας δεν περίμενε ότι σήμερα θα υπάρχουν συνολικά, 18 αγαπημένα Costa Coffee, για να προσφέρουν την αληθινή γεύση του ιταλικού καφέ.  Και αυτό χάρη στην αγάπη που απλόχερα τους έδωσε ο κόσμος που πραγματικά αγαπάει τη γεύση και την ποιότητα. Και είναι αυτή η αγάπη που τα Costa Coffee θέλουν να επιστρέψουν,  με έναν τρόπο που τα εκφράζει και τα χαρακτηρίζει, σε όλους εκείνους που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι λοιπόν τα Costa Coffee Κύπρου αλλά και τα Costa Coffee International  δώρισαν χρηματικά ποσά στα εξής Κοινωνικά Παντοπωλεία:

Λευκωσία: Κοινωνικό Παντοπωλείο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ – Αγορά Παλιού Δημαρχείου

Λάρνακα: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας

Λεμεσός: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού

Αμμόχωστος: ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος

Πάφος: Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η προσφορά τους όμως δεν σταματάει μόνο στο κοινωνικό τους έργο. Συνεχίζεται και απέναντι σε όλους όσοι απολαμβάνουν τον αυθεντικό ιταλικό καφέ και τα γευστικά σνακ στο αγαπημένο τους  Costa Coffee. Και τι καλύτερο από το να τους αφιερώσουν μία ολόκληρη μέρα με ένα ξεχωριστό δώρο; Έτσι, την Τρίτη 23 Ιουνίου όλα τα προϊόντα Costa Coffee σερβίρονται  με έκπτωση 20%. Μια ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στη γεύση, την απόλαυση, την παρέα, τη διασκέδαση, σε όλες εκείνες τις αξίες που κάνουν τις μικρές στιγμές, ευτυχισμένες.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί 10 χρόνια επιτυχίας. Ελάτε να απολαύσουμε όσα υπέροχα έχουμε μοιραστεί, τόσο καιρό, στη συντροφιά μας.

Tags food news, costa coffee, δεκα χρόνια παρουσίας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5893 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2352 s // Total time: 2.8245 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X