Δείτε το βίντεο
Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο "Πρωινό" , όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την θρησκεία αλλα και τις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο.
Είναι γνωστό οτι ο τραγουδιστής αποτελέι ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, γεγονός το όποίο επιβεβαιώνεται και από τις σημερινές του δηλώσεις. Όπως ανέφερε, έχει ήδη επισκεφθεί δύο φορές το Άγιο Όρος και σίγουρα θα το ξανακάνει. Ο ίδιος θεωρεί οτι η απομάκρυνση του κόσμου από τον Θεό οφείλεται στην κρίση, αφού τα προβλήμτα που αυτή δημιουργεί τους οδηγεί στο να πιστεύουν οτι "Δεν υπάρχει Θεός". Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, πρέπει να έχουμε μέσα μας πίστη και όταν έχεις αισιοδοξία τα πράγματα πάνε καλύτερα. Πλέον, είναι ταμπού να πείς πάω εκκλησία. Στην εκκλησία πάω, δεν πάω στα κλάμπ να κουνάω τον κ... μου".
Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει προχωρήσει στη ζωή του με ένα νέο έρωτα, ο ίδιος τις διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας οτι αυτή τη περίοδο είναι μόνος. Επιπλέον, ανέφερε οτι στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με θαυμάστρια του, ενώ δεν αποκλείει κάτι ανάλογο στο μέλλον.