6 ατάκες που κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει


6 ατάκες που κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει

Άλλο η ειλικρίνεια και άλλο να πεις αυτές τια απαγορευμένες ατάκες 

1. "Ο πρώην μου έκανε ακριβώς το ίδιο".
Είτε αναφέρεσαι σε κάτι καλό που έκανε είτε σε κάτι κακό οποιαδήποτε σύγκριση μαζί του είναι σχεδόν καταστροφική. Κανείς δε θέλει να ακούει για τον πρώην και κανείς δε θέλει να νιώθει πως τον συγκρίνουν.

2. "Όταν θα παντρευτούμε/ κάνουμε παιδιά".
Μπορεί να το σκέφτεσαι, μπορεί να το σκέφτεται και εκείνος, αλλά χωρίς προηγούμενη συζήτηση και εντελώς από το πουθενά μάλλον θα ton τρομάξει. Το να το σκέφτεται εκείνος από το να του περιγράφεις εσύ τη μελλοντική σας ζωή αναλυτικά έχει μεγάλη διαφορά. Αν το ονειρεύεσαι θα ήταν καλύτερο να το λες όχι σαν δεδομένο αλλά σαν μια σκέψη σου.

3. "Νομίζεις ότι είναι όμορφη";
Όταν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις το αγόρι σου ξέρει πως δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Αν πει "ναι" θα ζηλέψεις και θα ακολουθήσουν εκατό ερωτήσεις, αν πει "όχι" θα τον πεις ψεύτη. Γιατί λοιπόν να πεις κάτι που θα σας φέρει λίγο πριν τον τσακωμό;

4. "Μια χαρά είμαι, δεν έχω κάτι".
Εσύ το λες. Το πρόσωπό σου, όμως, άλλα λέει. Όπως και το γεγονός πως δεν έχεις μιλήσει την τελευταία ώρα. Κάθε φορά που το λες το αγόρι σου τρελαίνεται και δεν ξέρει τι να κάνει. Να επιμείνει να σε ρωτάει, προκαλώντας τη τύχη του ή να σε αφήσει ήσυχη και μετά να του το χτυπάς μια ζωή. Του βάζεις δύσκολα και δεν είναι καλό!

5. "Θα δοκίμαζα τα πάντα από μία φορά!"
Εκτός και αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το εννοείς καλύτερα μην το πεις και του ανεβάσεις τις προσδοκίες.

6. "Μισώ τη μαμά σου".
Και το ίδιο ακριβώς ισχύει με τους φίλους του, τα αδέλφια του, τον μπαμπά... ακόμα και με το σκυλί του. Μπορεί να μην ταιριάζεις απόλυτα με τους ανθρώπους που εκείνος αγαπά, αλλά βάλε τα δυνατά σου να είσαι διπλωματική με τις σχέσεις σου με εκείνους που ο καλός σου νοιάζεται. Αν αγαπάς τον σύντροφό σου να του έχεις εμπιστοσύνη για αυτούς που έχει στη ζωή του.

Tags ΑΤΑΚΕΣ, αντρας, ειλικρίνεια, πρώην, μαμά, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΟΜΟΡΦΗ, τσακωμος, νεύρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0231 s // Total time: 0.0235 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X